Forum despre ROL Online Network SA


USER Joi, 20 Martie 2014

MEDIU DE LUCRU FOARTE PROST ! 200$ sa lucrez peste program si in weeked.

Aamaria Vineri, 21 Martie 2014

Mediu de lucru STRESANT, PROGRAM DE LUNI PANA DUMINICA+ORE PRELUNGITE, 8 ore pe zi, pentru, citez: "putin peste 200$, fata de celelalte firme din Romania, pe luna". Am fost la interviu, iar domnul a stiut "sa-si puna in valoare" calitatile lui de angajator de "top". S-a laudat in fata mea ca firma face multi bani lunar, din GoogleAdsense, ca au milioane de vizitatori unici pe fiecare site in parte (detin 15 site-uri la activ). M-am dus pentru postul de Social Media Manager, pentru, citez iar: "a-mi pune in valoare calitatile intr-o firma de renume in Romania", pentru a prinde si mai multa experienta in domeniu fata de cea pe care o am la activ. Mai bine aplic pentru game tester la EA Games, pe 1300 lei+bonuri de masa+beneficii (asigurare medicala, sala de recreatie la dispozitie, fructe non-stop pe birou)+ sala fitness+weekenduri libere), pe salariul asta stii ca ai beneficii, in schimb la rol.ro ZERO BENEFICII, iti poate oferi bonus doar MULTI NERVI ZILNIC. In concluzie, nu recomand asa mediu de lucru pe un asa salariu! O zi buna sa aveti!

si.eu Joi, 3 Aprilie 2014

Se pare ca am fost mai multi pentru postul de Social Media Manager. Nu stiu ce-i cu suma aia de 200$, ca mie mi s-au oferit 300€.

CONTRA:
- seful s-a laudat pe toata durata interviului ca ei sunt cei mai smecheri, cei mai buni si ca nici macar facebook-ul ProTv-ul nu se compara cu al lor
- cica s-ar lucra foarte mult, insa cand am fost eu acolo (pe la ora 19) nu mai era nimeni in birouri
- seful mi-a prezentat putin ce face fiecare om din echipa si mi-a pomenit de un tip care face caricaturi. Foarte dragut, nu? Ei, bine, caricaturi inseamna „el ia de pe net poze si texte in engleza si le traduce”.
- se lauda ca promoveaza ce vor oamenii, insa subiectele lor sunt de toata jena

PRO:
Aa, niciun pro.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?