Forum despre Romanian Airport Services (RAS)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 20 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Romanian Airport Services, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Romanian Airport Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Camelia Sambata, 19 Ianuarie 2013
Procesul de recrutare este cel indicat si pe site, si anume CV la email? Voi cum ati reusit sa colaborati cu ei ? Va multumesc.
Eu Joi, 31 Ianuarie 2013

Buna,
Si eu am lucrat la RAS..si a trecut ceva vreme de cand mi-am gasit un alt job..dar pentru mine a fost o prima experienta cu un domeniu nou si incitant..care m-a ajutat enorm.
Nu e usor ce faci acolo dar ai o satisfactie geniala cand vezi un avion care decoleaza in siguranta si stii ca ai fost unul din cei 5 oameni (1 handling, 2 check-in si 2 rampa) care au facut asta. Am avut nenumarate situatii in care am invatat sa-mi pun mintea la contributie (dar cei drept eu aveam minte). Ma enerva cumplit ideea ca pot avea un delay din cauza unei greseli la procesare si ma chinuiau maxim pasagerii care nu intelegeau nimic. Cred ca voi n-ati simtit asta si atunci ati ratat esenta.

E destul de departe aeroportul dar tot o sa le fac o vizita fostilor colegi. Mult succes!

rares Vineri, 22 Martie 2013
Salut, imi poate spune cineva cum decurge interviul pentru postul de agent check-in ?
vornicul Duminica, 24 Martie 2013

Da si eu as fi interesat de cum se desfasoara interviul.

Rox Duminica, 24 Martie 2013

Buna, eu o sa sustin maine interviul pentru agent check-in. Am sustinut un interviu telefonic in engleza si maine este interviul final. O sa iti dau detalii dupa.

Ionut Luni, 1 Aprilie 2013
Salut, stie cineva in cat timp se da raspunsul dupa interviul final pentru angajare, daca esti admis?
radu Miercuri, 3 Aprilie 2013
Salut, cam intr-o saptamana.
And Miercuri, 3 Aprilie 2013

Salut, eu am primit raspunsul. Totul mi se pare ca s-a desfasurat intr-o maniera foarte profesionala.

Ionut Joi, 4 Aprilie 2013
(Pentru And)
Salut, cand ai dat proba?
And Joi, 4 Aprilie 2013
Pe 26Martie. Tu ai participat la interviu?
Andreea Joi, 4 Aprilie 2013
Salut. Urmeaza sa dau si eu un interviu pentru check-in. Va rog imi puteti da mai multe detalii despre cum se desfasoara acesta? va multumesc .
radu Vineri, 5 Aprilie 2013
interviul dureaza cam o ora, se desfasoara in limba engleza si consta in intrebari despre tine, activitatea profesionala de pana acum, educatie etc. Apoi vor fi 2 situatii de role-playing (gen sa faci check in-ul unui pasager etc)
Andreea Sambata, 6 Aprilie 2013
Multumesc Radu.
lala Vineri, 26 Aprilie 2013
Este adevarat ca la RAS angajarile se fac pe pile? Mi-am despus CV-ul pe siteul lor dar am impresia ca nu verifica nimeni acele CV-uri. Am trimis CV-ul acum o luna, am experienta ca si agent check-in , si pana acum nu am primit niciun raspun, cu toate ca am inteles ca aveau nevoie de personal.
miki23 Luni, 13 Mai 2013
Am fost de curand la un interviu pentru un post la aceasta companie. In primul rand vreau sa precizez faptul ca anuntul a fost publicat in ziarul local doar o singura zi, e adevarat poate a fost pulicat si online , nu am verificat.
In al doilea rand, dupa interviul telefonic de 3 minute in limba engleza am fost chemata pentru interviul propriu-zis, in urma caruia mi s-a comunicat faptul ca voi primi un raspuns , negativ sau pozitiv, a doua zi . Acest lucru nu s-a intamplat , drept pentru care a treia zi am sunat si am intrebat ce s-a intamplat. Mi s-a spus ca sunt ocupati si ca voi primi un email in ziua respectiva. Au trecut 3 zile de atunci si nu am primit nici un raspuns.Este mai mult decat evident ca nu am ocupat postul. In concluzie, eu am fost foarte optimista in ceea ce priveste acest post si chiar m-am gandit ca sunt foarte multe exagerari prin comentariile scrise aici , tinand cont si de faptul ca postul nu era in Bucuresti. Asta este, mergem inainte! Se mai mira de ce aleg tinerii acestei tari sa o paraseasca. Atunci cand esti marginalizat in propria ta tara si mai ales cand iti cunosti foarte bine capacitatile si totusi nu esti ales.....cuvintele sunt de prisos.
ana Luni, 13 Mai 2013
Salut miki23, si eu sunt in aceeasi situatie. Si eu am fost la interviu si nici pana in ziua de azi nu am primit faimosul mail. Locurile sunt deja ocupate, sau au fost ocupate dinainte sa ne ducem noi la interviu , pentru ca asa cum bine s-a mai spus daca nu ai pile nu ai cum sa te angajezi la RAS, indiferent cat de bun esti. Azi a fost primul zbor si toate procedurile au fost facute de o angajata de la RAS Bucuresti impreuna cu cei trei magnifici care au "trecut" proba interviului! Stiu ca esti dezamagita pentru ca si eu sunt, dar cand vine vorba sa faci echipa cu astfel de oameni....mai bine nu! Zboruri line sa aiba!
Andreea Luni, 5 August 2013
Buna, imi poate spune cineva care este salariul net?va multumesc.
HasiEr Marti, 10 Decembrie 2013
Salut , nu am pregatire in domeniu , insa as fi interesat sa ocupa functia de HR manager in cadrul acestei firme. In principiu as putea sa fiu si CEO la voi , sunt sigur ca as putea sa schimb atmosfera. Are cineva idee a cui e firma sau cu cine trebuie sa vorbesc?
conspiratia Marti, 25 Martie 2014
intrebare : de ce nu apare nimic de Globe Ground unde 70 % din personal se schimba in fiecare sezon ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?