Forum despre Romanian Business Consult SRL (RBC)


Cineva Marti, 23 Iulie 2013
Buna,

Recent am fost la la interviu pentru o pozitie de Key Account, imi poate spune cineva cum este atmosfera acolo ? salariile ?
Pavel Joi, 14 Noiembrie 2013
Salutare,

In curand voi merge si eu la un interviu la ei pentru un post de Tester Software .
Se pot impartasi cateva impresii in legatura cu mediul de lucru angajatii , nivelul salarial ?

Multumesc !
unul patit Vineri, 15 Noiembrie 2013

Am fost recent la un interviu pentru postul de programator. Am discutat cu un inganfat care ar fi trebuit sa fie seful meu. Mai bine pas.

George Joi, 21 Noiembrie 2013
Am fost recent la un interviu . Am discutat doar cu parta de HR . Personal mi-a lasat o impresie foart buna dna . Astept interviul al doilea .

Aveti idee care sunt beneficiile salariale si/sau altele ( daca exista )

Multumesc anticipat
Andreea Joi, 16 Ianuarie 2014
@george.
te-au mai chemat? vad ca au vreo 4 posturi noi, dintre care unul pentru inginer de sistem.


daca stie careva care este atmosfera,colegii il rog sa scrie aici.
A Luni, 3 Februarie 2014
La primul interviu m-au trimis direct de la receptie sa dau testul practic, ceea ce mi s-a parut ciudat, avand in vedere ca n-am avut niciun fel de contact cu HR-ul - nici nu stiu daca au asa ceva.

Am fost la cel de-al DOILEA interviu am fost intampinat de o doamna plictisita care n-a avut bunul simt macar sa se recomande. Doamna m-a dus intr-o sala de sedinte unde singura intrebare pe care mi-a adresat-o a fost "de ce vrei sa vii la noi?". ATAT. PAUZA 5 minute in care NU A SCOS UN CUVANT, doar a cascat.

Ulterior a aparut si "directorul" nu stiu carui departament de programare. Un tip tinerel, cred ca cel mai bine l-a descris mai sus utilizatorul "unul patit", dar haideti sa va povestesc si eu. Domnul director nici macar n-a avut curiozitatea sa se uite pe CV-ul meu. Nu stia unde am lucrat, nu stia nici macar ca am terminat facultatea si masterul, nu stia de faptul ca eu am mai avut un interviu cu cateva zile inainte, avea un lapsus asupra cuvantului "SOA" si nu stia de Reporting Services. Sau probabil ma testa pe mine sa vada daca stiu ?!

Toata discutia absoult penibila a durat maxim 20 de minute, timp in care "domnul director" incerca sa-mi explice care sunt directiile de dezvoltare ale companiei, printre care se afla si ceva legat de dezasamblarea unei carcase de porc si obtinerea unui salam. Suna amuzant. Si chiar a fost.

Cand discutiile s-au incheiat au zis "PA" si au plecat direct, lasandu-ma singur in sala de sedinte.. concluziile le trageti voi.
Ii stiu Luni, 3 Februarie 2014

Ii stiu si eu pe astia . Pun periodic anunturi.

testing Miercuri, 5 Februarie 2014

am fost la testul pentru tester. ma intalnesc cu o fata. nu am stat mult la discutii. am trecut la partea practica, in care trebuia sa identific diverse buguri ale aplicatiei de gestiune a firmei. aplicatia pare la prima vedere foarte bine, dar dupa vreo 5 minute mi-am dat seama cat de copy paste este facuta. mai toate formele seamana la fel, toata aplicatia este pe albastru, aplicatia se misca greu de tot.
daca aplicatia asta este folosita pe vreo 5000 de articole deja presupun ca pune in cap pc-ul. oricum am identificat ceva buguri de genul object null or ref.
ca de obicei a ramas ca o sa fiu contactat. la plecare era unul care era tolanit cu picioarele pe birou in timp ce vorbea la telefon,presupun ca era tinerelul de care povestea A.
dupa ce am plecat am sesizat ca departamentul de programare se afla la etajul 2. pe usa de aici scrie "sale and marketing"
dupa parerea mea firma aceasta este total dezorganizata. cum poate o fata tanara sa tina interviuri pentru testeri cand ea nu stie ceea ce inseamna testare. daca ma vor chema nu am sa accept. oricum asta a fost primul meu interviu foarte foarte ciudat.

Gigi Vineri, 7 Februarie 2014
Experienta mea la primul interviu a fost una placuta.. ori am dat eu de cei mai putin ciudati ori nu stiu... am fost la chemat si la al 2-lea interviu. dar as vrea sa stiu salariul pentru postul de tester daca ma poate ajuta cineva :) e cam departe de casa mea si as vrea sa stiu daca merita
cristi Joi, 20 Februarie 2014
aveti idee nivelul salarial pentru postul de inginer de sistem , si la ce se rezuma testul practic pentru acest post ?
bogdan Duminica, 30 Martie 2014
Subscriu la ce a scris A mai sus....tipa mai plictisita ca aia cu care am avut interviul nu am mai intalnit.
vasy Sambata, 6 Septembrie 2014
Am un prieten la ei care se plange de salariul prea mic
Gheo Duminica, 7 Septembrie 2014
@vasi: si de ce mai sta acolo? daca e bun si stie, de ce nu cauta alt job?
Mi se pare penibil sa ne tot plangem si sa nu actionam....nu ne tine firma cu forta...
xkz Miercuri, 28 Octombrie 2015
Am fost la un singur interviu pentru postul de operator call-center (6 ore) si nu m-au mai contactat dupa aceea, probabil am cerut prea mult (900 ron).
zuzu11111 Luni, 13 Februarie 2017
Nu-i de mirare ca posteaza aceleasi anunturi la un interval de timp relativ scurt..nici n-as rezista la o asa companie.
Priviti ce program de lucru au angajatii, Doamne, asa ceva:
Exemple:

Operator Suport Level 1
Programul va fi in doua ture: de la 07-16 si de la 15-24 (se asigura transport cu taxi pentru tura care se termina la ora 24). Se lucreaza de luni pana duminica, 5 zile lucrate urmate de 2 zile libere, maxim 2 weekend-uri/luna lucrate.

Specialist Help-Desk
-Se lucreaza de luni pana duminica, prin rotatie in doua ture: 06.30-15.30/15.00-00.00 (se asigura transportul pentru a doua tura); turele de sambata/duminica au program de la 09.00-18.00.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?