Forum despre Romconsulting International


1234 Miercuri, 22 Mai 2013

Buna ziua,
Am aplicat pe ejobs pt un post de receptionera la ei in companie. Dupa o luna de la aplicare, am fost sunata sa ma prezint la un interviu....drumul pana acolo,lung si dificil de gasit, desi central. Intr-un final, ajung la ora stabilita si sunt invitata sa intr-un intr-o sala in care mai erau prezente inca vreo 15 fete care completau o fisa ( nume, date de contact, salariu dorit, experienta anterioara)...apoi fiecare era chemata sa discute cu tipa de la hr ( care de fapt erau 2), toata treaba asta durand cam 2 ore jum....timp in care nici macar nu erai intrebat daca doresti un pahar cu apa....din 15 fete, raman in final 3, care sunt din nou rugate sa astepte pt interviul final cu presedintele companiei....dupa alta ora de asteptat...suntem introduse fiecare in camera cu presedintele....care iti pune din nou cam aceleasi intrebari ca cele adresate de hr-iste., usor ironic si care iti spune ca vei fi contactat in cateva zile pt a afla raspunsul si daca vei fi selectat vei lucra benevol 3 zile pt ei (per de proba)...Concluzia, dezamagire totala, timp pierdut.

345 Vineri, 24 Mai 2013
Am fost sunata pentru a participa la un interviu la cateva zile dupa ce am aplicat. Am avut un prim interviu, cu o d.ra care nu s-a prezentat, nu stiu daca era de la HR...mai erau cateva persoane care asteptau... Asa numitul interviu a durat foarte putin, nu mi s-a parut relevant, in plus persoana respectiva nu stia ce sa-mi raspunda, ce sa prezinte si ma intreba daca am nelamuriri. In fine, am fost sunata a doua zi(asa cum mi-a si spus la interviu) pentru a- mi comunica ca nu am fost selectata. Mi s-a parut un lucru foarte dragut si rar intalnit.
viky Sambata, 25 Mai 2013
na , eu am lucrat aici o perioada de timp . Am fost multumita pe toata perioada , dupa cateva luni pe pozitia de asistent manager am solicitat sa fac altceva deoarece devenise totul rutina si imi doream ceva mai apropiat de studiile terminate (marketing) . Dupa o scurta perioada de timp , s-a eliberat un post in cadrul altui departament si amputut sa particip fiindca se promoveaza si din interior. Am fost apreciata pozitiv si am putut sa fac acest pas fara nicio problema . Intre timp m-am maritat si am plecat din capitala , insa pot sa spun ca daca revin in Bucuresti , ma bucur sa cred ca am sanse sa ma intorc la Romconsulting , chiar daca din nou pe pozitia de asistent manager , pana se elibereaza sau se creeaza alt post . Recomand societatea si colectivul firmei pentru oricine ! Faptul ca sunt multi candidati nu inseamna decat ca societatea este serioasa . Bafta tuturor
Kris Marti, 30 Iulie 2013

Si eu am fost chemata la interviu la ei pt receptionera.Am luat prima proba de interviu si m-au chemat pt proba nr 2 si nu m-am dus. Pimul interviu nu a durat mai mult de 5 min.

eu Marti, 3 Septembrie 2013

Saptamana trecuta am fost chemata la un interviu pentru postul de asistent manager, interviu care a durat 5 minute si pe care l-am sustinut cu o dna care nici macar nu s-a prezentat. Program de aproape 10 ore / zi + 2 sambete / luna pentru un pachet salarial "atractiv", zic ei, de 1.500 lei + tichete de masa. Contractul de munca se face initial pe durata determinata de o luna, apoi de 2 luni, urmand ca dupa cele 3 luni sa-l faca pe durata nedeterminata. Bineinteles ca dupa prima luna poti sa zbori daca nu le place de tine! Si inca ceva: exista si o perioada de proba de cateva zile sa vada ei cat de priceput esti, zile care se platesc, cel putin asta e varianta lor. Au zis ca indiferent de raspuns, voi fi sunata, dar pana azi nu am primit nici un telefon din partea lor.

Elena Vineri, 14 Martie 2014
Am lucrat si eu la ei si pot spune ca sunt foarte seriosi masi intoarce cu drag inapoi daca asi fi reprimita multa bafta in continuare cu stima ELENA
Honey Luni, 25 August 2014
Daca iti faci treaba nu are nimeni nimic cu tine. Eu am lucrat acolo si m-am inteles ok cu toata lumea. Conditia este sa iti faci treaba bine.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?