Forum despre Ropharma


ADMIN - undelucram.ro Luni, 2 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ropharma, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ropharma.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
elena Duminica, 11 Noiembrie 2012

Am lucrat mai mult de 2 ani la ei. Iti zic ca iti dau bonusuri si concursuri iar bonusurile le iau sefii mari si tot ei pleaca in excursii. Mai mult se lucreaza inclusiv in zilele in care ar trebui sa fii liber prin lege. Iti iei liber daca poti.

ramona Luni, 1 Aprilie 2013
alte opinii despre ropharma?
gabio_sverige Duminica, 14 Aprilie 2013

Am lucrat la aceasta firma de medicamente acum 5-6 ani.
Cand am dorit sa vin cu idei in implementarea unui sistem de distributie al medicamentelor mai eficient, mi s-a taiat elanul concediindu-ma.

La angajare mi s-a promis bonus la vanzare si bonus la incasare,lucru care l-am realizat 3 luni consecutiv.

gabio_sverige Duminica, 14 Aprilie 2013

Eram sa uit..
La angajare mi s-a propus o functie si odata angajat faceam treaba adliteram soferului care distribuia marfa propriuzisa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?