Forum despre RSM Scot SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 27 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma RSM Scot SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de RSM Scot.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

alina Joi, 25 Septembrie 2014
Buna,
Ma gandeam sa aplic pentru un post de contabil la rsm scot. Am vazut pe site-ul lor ca angajeaza contabili cu 2 ani experienta. Va rog imi puteti da mai multe detalii despre aceasta firma?
ma refer la atmosfera de lucru, colegi, posibilitati de afirmare in firma....sa fiu sincera am citit despre alte firme similare pe site si nu am fost prea incantata. Am fost si la un interviu in big four si n-am prea fost multumita de salariul oferit. Voi care ati lucrat acolo sau ati fost la interviu la ei, ce parere aveti? cu ce impresie ati ramas?!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?