Forum despre RT Solutions


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 18 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma RT Solutions, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de RT Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Vax Sambata, 11 Mai 2013
In telesales salarii de 500 de ron, comision nu vei face in veci! Nu recomand!
anonim Vineri, 29 Noiembrie 2013

La fel este si la Best telelcom solution,sau mai nou si-au schimbat denumirea.
salariu nasol,managerul cu 500 de fete.
De promovat nici sa nu te gandesti.
Din pacate partenerii vodafone nu sunt foarte seriosi.

De la salariu de 2000-2200 in tm am ajuns sa iau salariu fix plus bonuri, pt ca, comision nu primesti daca nu ai indeplinit targhetul.

Eu mi-am spus parerea de BEST TELECOM SOLUTION, dar asa cum va spuneam toti parteneri sunt la fel, cred:(.
Mai bine incercati la ORG e mult mai bine,si sunt mai seriosi, plus ca la org si BDM-ul te ajuta, nu ca la vodafone unde numai te incurca, sau cand ceva nu ii convine incerca prin orice mijloace sa faca cumva sa pleci.
Daca nu pleci tu obliga angajatorul sa te dea afara.(acest lucru i s-a intamplat unei cunostiinte).

La fel ca VAX:NU VA RECOMAND.

Anonim Joi, 30 Ianuarie 2014

- Salariile se dau in data de 28 a lunii urmatoare- la inceput lucrezi 2 luni inainte de a primi primul salariu.
- Comisioanele la partea de call center se schimba in functie de cum vor, fara ca nici macar sa te anunte in prealabil -ba se poate intampla sa lucrezi o luna pe cate un proiect fara sa ti se spuna target-urile si sa te trezesti la sfarsitul lunii urmatoare ca nu au stabilite target-urile pe proiectul pe care ai lucrat, deci nu au cum sa te remunereze, primesti doar partea fixa, 620 RON si ceva (foarte putin, gen 50 Ron) in plus.
- Nu primesti vreodata vreun fluturas care sa iti explice de ce ai luat un anumit salariu, te trezesti cu o suma oarecare in cont.
- Salariile nu se platesc la timp.
- Se angajeaza (pe partea de call center) tineri absolventi de facultate ori masteranzi, care sunt naivi si nu stiu sa ia atitudine cand li se fac nedreptati.
Nu recomand.

Anonim Marti, 5 August 2014

Majoritatea celor care lucreaza acolo pe posturile "sus puse" se cred sefi, pe o baza nefondata, iar cei care doresc sa lucreze nu au pe ce sa lucreze, nu exista baze de date, nu sunt respectati si li se cere munca extra netinandu-se cont de faptul ca ei au target de facut si pierd astfel timpul.
Sa nu uitam de faptul ca exista un target pe minute in fiecare zi care este putin probabil sa fie facut deoarece cum spuneam, niciodata nu exista baze, se face prospectare.
Cat despre salariu sa nu mai vorbhim. Niciodata nu se da la timp, adica in 28 a lunii urmatoare!!! Aici se folosesc niste scuze jalnice cand nu se da salariul cum ca nu au fost platiti de parteneri si bla bla-uri de genul.
Sa nu uitam ca targetul se schimba peste noapte fara ca angajatii sa fie anuntati, decat la momentul in care se da salariul, atunci fiind informati ca ei stiau deja, dar nu si-au dat seama sau nu au inteles bine. Si chiar daca ti-ai facut targetul se gasesc milioane de scuze cum ca nu ti l-ai facut de fapt si gasesc motive sa nu te plateasca. Foarte rar se ia salariul maxim, iar atunci cand se ia s-ar presupune ca chiar daca s-a facut targetul si s-ar lua pe buna dreptate, ar trebui sa fie apreciat gestul maret.
In plus la interviu totul este prezentat foarte frumos, chiar daca in mod normal salariul care se da in cel mai fericit caz este de 1300 lei, ei spun in cadrul interviului ca o sa fie pe putin 1700 lei. Spuneam ca e 1300 lei in cel mai fericit caz deoarece in cele mai multe cazuri este undeva la 700-800 lei. Adica 600 lei e partea fixa si restul comision.
Nu recomand deloc, deoarece in cadrul RT Solutions este bataie de joc fata de angajati!!!

Anonim Miercuri, 17 Septembrie 2014
La interviu ti se prezinta o situatie ideala, salariu atractiv (1500 lei + bonuri + bonusuri), masina pentru a te deplasa pe teren la intalnirile cu clientii si in realitate ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?