Forum despre RVD (Romanian Village Development)


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 27 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Romanian Village Development, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Romanian Village Development.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Cristina Sambata, 9 Martie 2013
Nu va angajati la magazinele RVD sau magazinele Pensionarului !!!!!! Nu se dau banii niciodata la timp plus de asta nu luati niciodata cat vi sa promis! Contractul vi se face pe minim pe economie, faceti munca de toate felurile (mai montati rafturi mai carati vitrine , mai mergeti la curatenie pe depozitul central etc ) Saptamanal gasesc motive sa va mai taie din salariu ,,,gen platiti marfa care expira ,, platiti toate perisabilitatile la legume si fructe platiti tot ce lipseste din magazine, asta in cazul in care saptamanal vi se ia marfa din magazine si ea nu se opereaza in sistem decat daca faceti valuri , valuri . Vi se pun targete care daca nu le atingeti sunteti penalizati din salariu ! Si multe , multe altele ! Deci Nu faceti gresala asta , sper sa gasesca si colegi mei acest forum si sa posteze.
Afacarea este condusa de Stela Covaciu , care o arde cu Babinciuc Cameliu , asta din urma dezvoltand acest proiet in colaborarea cu Primaria din CTA , adica cu Mazare care le-a pus la dispozitie spatii comerciale GRATIS ! DECI LUME !! GRATIS PRIMARIA SUPORTA CHIRIA LA MULTE SPATII .... CATE MANEVRE SA MAI FAC SI CU TOATE ASTEA MACAR DE PLATEAU OAMENI SI ERAU OAMENI .
alex Miercuri, 8 Mai 2013
cristina ai lucrat la rvd ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?