Forum despre Samsung Electronics


Ram Miercuri, 20 Februarie 2013
Buna tuturor!
In umbra aceasta multinationala...este foarte important sa detii cateva informatii la momentul potrivit, pot face diferenta in cazul unei angajari sau a unei decizii, deci, va rog, pe cei care lucrati in Samsung, sa ne impartasiti impresiile/credintele/nemultumirile din aceasta companie.
Eu am aplicat astazi pentru un internship, urmand ca in urmatoarea saptamana sa primesc un raspuns, apoi, din cate am inteles vor urma: intrebari/teste de personalitate/interviu de grup unde vor participa cei din HR, CEO-ul si altii. Cum sunt aceste teste?cum se desfasoara un interviu?toate sunt in lb engleza?pe ce se pune accent? Help us! cu orice informatie detineti. Multumesc
Anda Marti, 16 Aprilie 2013
mai sunt internshipuri la Samsung Romania?
acum Luni, 5 Ianuarie 2015
ceva pareri despre departamentul financiar? salariu, conditii de munca??
PP Marti, 6 Ianuarie 2015
@ acum - Da, am eu o prietena care lucreaza in financiar la ei si tot ce pot sa spun este ca are bani ok (in jur de 5000 ron net), dar nu mai are viata. Orele suplimentare sunt platite dublu si le vei face cu siguranta. In inchidere se sta si pana la ora 03:00 dimineata. Prima ei zi de lucru anul acesta a fost duminica, 04 ianuarie, iar anul trecut de ziua ei - intr-o sambata, la ora 12:00 noaptea cand am sunat-o era la birou. Eu nu am mai auzit de astfel de conditii pana acum!! Mediul de lucru este ok, puncte tari si puncte slabe ca oriunde. Mai stiu ca daca esti outsourced ai mai putine beneficii decat daca esti angajat Samsung. Cred ca este o varianta suportabila pe termen scurt, iar daca esti cumpatat poti sa pui si niste banuti deoparte. Succes si putere de munca :)
acum Vineri, 9 Ianuarie 2015
Sunt multe companii in care financiarul face ore suplimentare (neplatite :( )...deci daca nu mai am viata personala macar sa stiu pentru ce ma sacrific. Multumesc frumos pentru feedback.
Zevzecul Luni, 22 Iunie 2015
Cand am avut de-aface cu ei aveam aproximativ 5 ani de experienta in domeniul financiar.Trei interviuri tin minte ca am avut. Ultimul interviu a fost penibil. Persoana careia urma ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?