Forum despre Sara Sistem


user Sambata, 29 Decembrie 2012
Firma cu capital integral romanesc, cu un numar de 3-4 angajati, cu promisiuni la angajare si in realitate cu neplata salariilor la timp, cu neplata orelor suplimentare, cu salarii brute minime pe economie in contractele de munca s.a.m.d.
io Miercuri, 6 Februarie 2013
se dau salariile la timp la Sara Sistem?
eu Luni, 22 Aprilie 2013
Probabil User nu cunoaste foarte bine firma despre care vorbeste, pentru ca detaliile pe care le ofera nu sunt adevarate (numar de angajati, plata salariilor etc).

Sunt convinsa ca cei care doresc sa afle cate ceva despre firma, intreaba direct la sursa, nu se uita pe site-uri de frustrati.
Gaby Joi, 9 Mai 2013
@ eu: Sincer nu consider deloc aceste site-uri/platforme de discutii ca fiind "de frustrati", ci sunt foarte bune, ofera un insight pe piata muncii. Daca un fost angajat care a avut/are o experienta neplacuta cu o firma o face de cacao in public, foarte bine! Dar probabil ca pe unele firme le supara adevarul.

PS: comentariul nu are legatura cu firma Protekt trust, nu am date despre ea.
mama Joi, 9 Mai 2013

Aceste site-uri nu sunt de frustrati.Se simt deranjati domnii patroni de nemultumirile angajatilor ? Foarte bine, sa se cunoasca cat mai bine adevarul de pe piata muncii din Romania!
Daca un angajat isi spune public experienta neplacuta si neajunsurile intalnite la un loc de munca inseamna ca e frustrat?
Sa defineasca cuvantul "frustrat" conform dictionarului limbii romane cel ce a facut afirmatia ca acest sit este pentru frustrati.
CINE NU STIE SA RESPECTE OAMENII NU MERITA SA-I CONDUCA!

bebe Vineri, 10 Mai 2013
Daca unii angajatii sunt frustrati, atunci unii angajatorii sunt GENERATORI de frustrare. Punct.Nici un angajat nu devine subit frustrat la locul de munca. Majoritatea angajatilor ...
alt eu Marti, 28 Mai 2013
si ce ai vrea, sa se plimbe salariatii si patronii sa stea si sa munceasca in locul lor?
cel de mai sus Marti, 28 Mai 2013
...oriunde e bine sa fii patron nu salariat. problema e ca toti vor dar putini pot.
nikname Vineri, 5 Iulie 2013
So, pana la urma care-i adevarul despre protekt? Se platesc sau nu salariile? Despre stilul de conducere stie cineva ceva? Multumesc!
Felix Marti, 9 Septembrie 2014
Firma Sara Sistem, Protekt si Eurosec sunt una si aceeasi.Salariile in contractul de munca sunt ori minime pe economie ori cat mai mici posibil.Se schimba angajatii foarte des.Nu ...
Radu Luni, 22 Decembrie 2014
Eu am lucrat la firma Protekt si nu am avut probleme. Atmosfera este foarte placuta, ca in familie. Directorul General este o persoana de incredere care isi respecta promisiunile ...
raven2k1 Marti, 24 Februarie 2015
salariile sunt mereu date in intarzaiere. Deocamdata se dau dar niciodata la timp. in cartea de munca este trecut minimul pe economie... se munceste 10 ore pe zi.
georgess Sambata, 20 Iunie 2015
Lucrez aici de 3 ani si eu sunt multumit . Se munceste 8 ore , sau daca se sta peste program se recupereaza . Legat de salarii au fost perioade care se dadeau ca cateva zile ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?