Forum despre Securitas Services


Crisu Miercuri, 11 Iulie 2012

lucrez la ei de 6 luni ca agent de paza la o banca . trebuie sa fii disponibil 24 din 24 la telefon, te platesc cu 180 de roni si 20 de bonuri de masa pe luna , cu mult sub salariul mediu pe econimie.

mvs Joi, 3 Ianuarie 2013
parerea mea despre firma securitas s-a schimbat drastic in rau si radical,deoarece isi c-am bat joc de oamenii si nu este bine de loc din punctul acesta de vedere.daca la inceput se purtau bine cu tine ca angajat si coleg,cu banii si cu orele lucrate acum au inceput sa fure din banii si bonuri,ce a ce nu este bine absolut deloc.ex;lucrezi o luna intreaga,si vezi ca nu esti platit corect si dupa munca depusa cu banii promisi la angajare si bonurile de masa,dabia iti ajung sa traversezi strada nu sa traiesti decent ca orice om de rind.stai un pic pina la urma muncesti corect si cinstit nu bagi mina in buzunarul nimanui,si nu vad de ce sa-ti ia din bonuri si din salariu, cica nu te duci la pregatire,injust mai avem si familii uni dintr noi si dupa12ore,sau 24,sau zile lucrate incontinu ca un sclav pe plantatie noapte si zi fara un liber sau cel mult unu sau doua cind se nimereste si atunci te suna sa vii la serviciu ca nu sunt oamenii ca parca este vina mea sau a noastra a angajatilor ca firma nu se pregateste sa aiba oamenii de rezerva in caz ca unul nu mai vine ,se imbolnaveste,sta departe cu casa etc.s.m.d,ca sa ce;sa traiasca ei bine si tu sa mori de foame,sau sa faca unii de neica nimeni buzunarele pline pe noptiile nedormite,pe oasele tale rupte si pe statul in picioare,este inuman ce se intimpla in tara asta si cum isi bat uni joc de tot.pacat ca nu mai exista respect pentu nimic in lumea asta.poate se sesizeaza cineva ,si poate citeste acest mesaj sicine trebuie si anume dl director al firmei securitas constantin iordache.oare dumnealui stie ce se intimpla in firma dumnealui,si daca da de ce nu ia nici o masura in sensul acesta sa faca curatenie la toate nivelurile;inspectori,interventie control si personal directori marketing etc,si daca ii convine ce se intimpla si stie de tot si toate ,inseamna ca ii convine situatia de drept si fapt.cu deosebit respect si consideratie,speram cu totii in zile mai bune in aceasta tara si firma ,de renume mondial si companie multinationala.cerem tot ce vrem de la un om sa fie corect la serviciu ,curat,ecuson,statie,tonfa,spray,tuns,barbierit,ce mai stas,si cu beneficiarul cu tot tacimul,,perfect de acord ca pina la urma el ne plateste pentru munca depusa in functie de obiectivul la care lucrezi. cu firma ,angajatii ei,sefii,inspectorii,interventia control si directorii de marketing,sefii etc,dar hai totrusi sa fim si oamenii adevaratii,colegi si camarazi la bine si la greu,nu sa continuam intruna sa il furam la nesfirsit pe cel de linga noi si care munceste pentru a trai decent si asi intretine familia,platindu-si cu greu facturile,intretinerea,cablul netul,lumina ,transportul si mincarea ,pai din ce, daca tu il furi intruna si la nesfirsit .pacat de dumnezeu,deaia nu ne mai rabda nici el ca am inceput sa fim pacatosii si hotii.la revedere mvs.
@mvs Joi, 3 Ianuarie 2013
Dupa cum scrii, iti meriti soarta :))
mvs Joi, 3 Ianuarie 2013
nu cred,ca imi merit soarta asta este adevarul,eu nu mai lucrez de mult la aceasta firma de f.f mult timp,asa ca la revedere.verificati si intrebati angajatii sa vedeti daca lor le este bine,daca sunt multumiti cu ce cistiga ,cum lucreaza si cum sunt furati,la banii si bonuri,si toate drepturile lor .mvs
Neica Nimeni Joi, 17 Ianuarie 2013
Este adevarat se pare ca firma trece prin momente mai putin placute pt.cei care au fumctia de agenti plata pe ora ascazut foarte mult pe motiva ca beneficiari resimnt incontinuare criza financiara care afecteaza europa {...},poate dupa luna Martie dupa ce sevor inchia noi contracte de prestare paza si protectie asi vor reveni la salari decent pt.romania.Brend mare sa speram ca nu seva intampla alceva .Si totu este Bisnis acum in viata ,sa auzim numai de bine !!!!
Un agent anonim Miercuri, 27 Februarie 2013
Vrei sa te angajezi la Securitas? Nu te obliga nimeni, dar poate ai nevoi, poate esti presat de rate, datorii si pana la urma, contrar opiniilor citite pe internet, accepti oferta si semnezi contractul.
Normal, in contract ai trecut venitul brut de 720 RON, pardon 750 si atat. Bonurile nu sunt incluse in contract si asa te vor penaliza, nu conform CM cu 5-10% din salariu, ci cu 10 bonuri.
Vei fii trimis la formarea profesionala lunara, unde anume trebuia ca firma sa iti asigure transport si sa te ponteze acele ore. Dar nu, te duci pe banii tai, din timpul tau liber. Daca nu te duci, te penalizeaza. Simplu, nu?
Beneficiarii au cerinte foarte mari si nu le pasa de salariul tau net de 630 Ron si 20 de bonuri. Asta daca nu esti penalizat.
Apropo, vei fii penalizat des, asa sunt instruiti inspectorii. Doar firma trece printr-o perioada grea si nu au de unde. Chiar daca beneficiarii, de multe ori firme multi-nationale, platesc in jur de 900.000 RON pe luna, la un efectiv de 15 agenti. Agenti, care sunt rasplatiti cu salariul minim pe economie.
Domnul Neica Nimeni, de mai sus, cred ca este acel suedez sau olandez, un strain caruia i-am uitat numele, oricum el lucreaza la marketing si il intereseaza doar sa trimita mai multi bani catre firma mama din Suedia. Si in buzunarul lui probabil si al altor branch manageri si responsabili pe zone.
Un mesaj pentru cei de la conducerea Securitas, din Romania. Tratati-va agentii in continuare asa, cu ore suplimentare neplatite, zile muncite in sarbatori legale platite cu 2.8 lei/ora, nici macar 100% si nu veti mai avea mult timp pe piata in ritmul asta.
Agentii "se vor descurca" sa compenseze pierderile salariale si beneficiarii nu vor fi multumiti deloc.

Nu faceti aceeasi greseala ca mine sa va angajati la Securitas. La revedere!
No Name Miercuri, 6 Martie 2013
Un agent anonim ..bine zici ceea ce zici ..ai dreptate peste masura..asta este firma de paza serioasa? sa fim seriosi.Daca incerci sa zici ceva sau sa iti ceri anumite drepturi esti fortat sa iti dai demisia.Dar nu e nimic orice firma are un sfarsit si eu vad sfarsitul acestei firme in viitorul apropiat deoarece conducerea numai BANI si iar BANI vor si prostimea sa traga cu salarii de 500-600 ron in mana ,iar directorii ca in securitas cam toti is directori la Bucuresti au de la 1000 pana la 5000E sau mai mult salar.Asa ca prostilor munciti pentru buzunarul lor.Atat am avut de zis.
agentus Duminica, 10 Martie 2013
S-a marit salariul minim pe economie?
Logica Securitas: scadem salariile, prea multe cheltuieli aditionale,,,
NeicaNImeni Luni, 18 Martie 2013
Totul este in ceata si nimeni nu stie ce va fi in viitoru apropiat ,multi peaca si multi vin pt.salariu mic dar care se da la timp (posibil; ca bonurile sa se scoata de tot),prea multe firme de paza cu concurenta ne loiala probabil, sa marit salariu dar se va scadea din bonuri sau deconturi etc.,in plina primavara vor pleca multi si la inceput de toamna se vor in toarce in apoi,nu mai de bine sa auzim
NeicaNimeni Vineri, 22 Martie 2013
Asa firma mare care dupa vechime de 3-9 ani in cadru firmei ne intrerupti te ajuta sa pleci efectiv din motive de plafonare incare nu ai un viitor asigurat si la un momnendat de vi ca,un ghimpe pt.firma nu reprezinti mai nimic, sa speram ca nu va deveni o firma oarecare in bucuresti
sefu' Marti, 9 Aprilie 2013
salariile tutuor sefilor de tura au fost taiate si au ajuns la minimul pe economie.cu ce se deosebeste un agent de un sef de tura?
Halal firma, sper din tot sufletul sa piarda cat mai multe obiective.
NeicaNimeni Miercuri, 10 Aprilie 2013
pai sefu din cate se pare vor pierde nustiu sa mai aibe mai multe obiecteve mari pe bucuresti excluzand offisurile si alea nu se stie cat timp le vor mai putea tine pt. ca rotesc prea multi agenti si nu sunt constanti la salariu ,cand ceri explicati esti pasa de la un sef la altu si in final tise recomande dasfacerea contractului de munca pe cale amiabila de vi prea incomod,depinde si la ce inspector esti? etc etc,aici nimeni nu are curaju sa vb toti prefera sa taca
fost agent Luni, 15 Aprilie 2013
...am lucrat doi ani la securitas...nu stiu cum am rezistat atat!Nu recomand nimanui sa li se ”alature”.
Esti considerat sclav si esti tratat ca un sclav!Ca la orice multinationala!
Toate firmele de paza de pe la noi sunt doar paravane pentru spalare de bani.Au intelegeri secrete cu beneficiarii...banci,office-uri,hoteluri de lux,etc.
Legal, sant acoperiti,asa ca nu va faceti iluzii!
Salariul ca salariul,dar programul de lucru este inuman si ilegal!Se lucreaza in ture de 24 de ore.Si stres cat cuprinde!
Sant racolati de obicei fraieri din provincie care accepta injosirea sefilor doar ca sa scape de saracia de acasa!Sant transportati cu microbuze second hand desi in acte se platesc bani grei,regim de taxi!
La angajare esti pus sa semnezi vreo 30 de acte prin care,la un adica,ti-ai asumat orice raspundere iar ei sant cu basmaua curata.
Dupa ce isi fac treaba cu tine,te arunca afara ca pe o carpa!

Singurul lor argument favorabil este ca isi zic firma serioasa pentru ca dau salariile la timp.Alt argument nu au!

Ps. Sfat pentru fostii agenti nemultumiti.Nu va pierdeti timpul sa raportati neregulile la HQ Pipera!
Cautati pe facebook pe doamna G.L.....si dati-i niste like-uri!
anonim Marti, 16 Aprilie 2013
sunt cu totii o apa si un pamant, si eu lucrez la bgs si iau bani de rahat 760 cu tot cu bonuri de masa asa ca.....tot 240 ore pe luna, cat timp institutiile statului nu`si fac treaba.......ptr cei ce angajeaza treaba merge bine.......vina apartine STATULUI ptr sistemu asta de rahat si traiul ce ni`l ofera, f*t in gura toata clasa politica de la a la z fara exceptii
fost agent Marti, 16 Aprilie 2013
anonimul de mai sus are perfecta dreptate!Eu va spun tot din experienta de la securitas.Esti obligat sa muncesti la program de lucru de 24 de ore!ESTE ILEGAL!...STATUL DOARME!...ITM-UL ESTE TOT CORUPT!Altfel ar fi luat masuri.Nu exista alta explicatie logica.
Fratilor daca tineti la sanatatea voastra si la viata,nu faceti prostia sa va angajati la paza!Nu merita sa te sacrifici pentru 630 roni,in timp ce sefii se plimba cu masini de lux.
Daca santeti deja angajati faceti tot posibilul sa va gasiti alt loc de munca caci in paza va distrugeti sanatatea!
Cum va simtiti pe tura de noapte pe la ora 4 ? Eu stiu...nu trebuie sa-mi raspundeti.
Cum aveti talpile dupa 12 ore de stat in picioare?!

Se merita?!Categoric nu!
Sanatate multa tuturor agentilor din tara!
fost agent Marti, 16 Aprilie 2013
Mesaj pentru administratorul acestui site:
Am lucrat doi ani la securitas.Am facut naveta Alexandria-Bucuresti.Am vazut de la inceput ca nu este o firma serioasa dar am ramas ca sa nu-l fac de ras pe prietenul care lucra deja la ei si care ma recomandase.Poate ma intelegeti!Altfel, demisionam a doua zi fara nici un regret.
La intrebarile voastre din chestionar va raspund punctual:
-atmosfera de lucru este ca in Kafka!
-nu exista sanse de promovare!
-relatia cu managerii este doar fotografia pe care ti-o face pe tura de noapte controlul pus de firma.De obicei vin sa te surprinda atipind pe la 4 spre dimineata.Toti avem ochii rosii de oboseala la ora aceea.Exact ca bulinele de pe ecusonul firmei!
ESTE INUMAN,DEGRADANT SI UMILITOR!

Daca spui inspectorului ca vrei sa pleci....ti se pune placa arhicunoscuta ca altii abia asteapta sa se angajeze la firma.
In schimb,daca vreun agent se imbolnaveste si anunta ca nu poate veni la tura sa,dau din colt in colt pentru ca nu au oameni!Acesta e adevarul!

Pe site-ul lor oficial esti ademenit cu vorbe si promisiuni frumoase,bine ticluite(traduse si copiate de pe site-ul din suedia)...dar realitatea din firma este diferita,in sens negativ.

Multumesc admin.pentru acest forum si poate transmiteti doamnei C.N de la resurse umane ca om fi noi tarani din provincie dar nu santem prosti.
Chiar daca nu avem studii superioare si nu santem traineri de dezvoltare personala,ne duce capul sa gandim corect si sa nu mai alegem sa fim sclavii lor!
Avem si noi site-uri si bloguri si comunicam intre noi.
S-au fript prea multi cu securitas-ul!
Poate ar fi cazul sa-si schimbe numele de brand sau comportamentul josnic.
E o chestie de mentalitate.Ar trebui sa cunoasca acest lucru si sa-l aplice.
Oricum,eu am avut grija sa le pun o vorba buna la firma mama din suedia.
Nici nu stiu ce-i asteapta.Ma refer la conducerea din pipera,ce a fost si este monitorizata de un an din suedia dar si din tara....de cine trebuie.
NeicaNimeni Miercuri, 17 Aprilie 2013
Salut eu stiu ca securitasu au scos transport dinspre teleorman acum 1 si jumatate ,se pare ca vorpierde incontinuare obiective deosebite de importante pt.firma,se pare ca benificiari au observat ca se perind foarte multi oameni si nu au stabilitate de personal ai dreptate cu ce ai spus mai sus , poate se pregateste de reorganizare gen Rosegur ,sunt putini care stiu de acest sait de aceia suntem putini care ne spunem parerea,despre promovare nu ai unde nu au secti unde sa te avanseze nu au transport valori etc.,,si depinde si la ce inspectori lucrezi sunt multe de spus ,cei care au incercat sa vb mai sus au fost pusi sa astepte acasa nu mai au locuri pt.si asta adus la demisia,toti ati cer dovezi irefutabile dar nu sunt pt.ca se stie ce se face si cum se face,agentu trebuie sa ia cat mai putini bani pt.a fi bine firmei multe lucruri se vor clarifica pana la sf.anului cand se vor renegocia unele contracte de prestari cu beneficiari asa ca dumnezeu sa aibe de grija de agenti de la Securitas (.......)
NeicaNimeni Miercuri, 17 Aprilie 2013
Cat despre salari este nasolo la ce se ia in mana dar se platesc taxe la stata etc.
fost agent Miercuri, 17 Aprilie 2013
Care transport frate?!Era o gioarsa de microbuz.Ii cadea usa si lua foc motorul ca pierdea motorina prin tevi.Eu am prins vreo 5 soferi diferiti.Saracii,plecau dupa o luna...nu vroiau sa ne omoare.Ziceau ca au mai vazut si ei masini,dar asta era buna de transportat cartofi...nu oameni!
Securitas a procedat parsiv cu zona teleorman!Au anuntat agentii doar cu o zi inainte de ”pierderea” obiectivelor,desi aveau cu o luna inainte alti agenti pregatiti(racolati) din Ploiesti.Saracii,au fost bagati la ture de 24/48 si dupa cateva ture multi au plecat.Bine au facut!
Este bataie de joc!La toate firmele de paza,nu doar la securitas!Sant vorbiti intre ei sa nu plateasca mult(decent) agentii!Este normal...isi urmaresc doar propriul interes.Chestia cu impozitele la stat este praf in ochi.Voi chiar ii credeti?!Doar n-or fi prosti sa spuna adevarul!Cine naiba ii controleaza pe ei in contabilitate?!Nimeni!
Noi, agentii, santem o simpla marfa pentru ei.Stiu ca doare,dar acesta este adevarul!
NeicaNimeni Miercuri, 17 Aprilie 2013
mai omule asta cu transportu este super stiuta cu transportu,separe ca la sfrsitu luni se va mai primi o lovitura din punct de vedere al obiectivelor si nimeni nu stie ce se va intampla sau ce va urma ,tucrezi ca daca avansai sef de tura aveai viata raza nu deveneai primu care tioloai fara alifie asa ca daca ai gasit ce va mai bun pe laiurile teleormanene te felicit ,cat din care ai lucrat au curaju sa vb aici nimeni

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?