Forum despre Sehrmes Intellegentia


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 19 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sehrmes Intellegentia, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sehrmes.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Madalina Joi, 23 Ianuarie 2014
Am fost sunata pentru un interviu telefonic si urmeaza sa merg maine la un test scris in limba franceza
me Vineri, 24 Ianuarie 2014
Te rog sa ne faci si tu un retur cu privire la asta. Merci
ank Luni, 27 Ianuarie 2014
cum a fost cu testul in franceza? dau grila sau compuneri/ gen email
Irina Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ce ne puteti spune despre aceasta firma? Salariul care apare in anuntul cu privire la jobul pentru vorbitorii de franceza mi se pare cam mare, daca l-am compara cu salariile medii de la alte companii(maxim 1.800-1900 lei). E, intr-adevar, vorba de 2.000-2500 lei net?
Alisia Duminica, 30 Martie 2014
Salariul chiar este cel specificat, am vorbit cu managerul firmei, sunt toti o echipa si sunt niste oameni extraordinari. Ii recomand cu incredere. Mai multe detalii despre firma ...
madalina Joi, 10 Aprilie 2014
Este de fapt firma webhelp... a se vedea anunturile de recrutare in masa pe care le au pe toate site-urile de acest tip
Ramona Miercuri, 10 Decembrie 2014
Buna ziua! Legat de tipul contractului, imi puteti spune va rog, cum se procedeaza? se face contract pe o perioada determinata , iar dupa cateva luni de training se schimba pt ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?