Forum despre Selir SRL


Anonim Vineri, 11 Mai 2012
Pentru Galati este putin peste medie atat la nivel salarial cat si ca mediu de munca
Recomand atat ca rampa de lansare in cariera cat si daca doriti un loc de munca sigur. in ceea ce priveste atmosfera depinde de departament
Luni Luni, 26 Noiembrie 2012

Recomand doar temporar. Ma refer la call center. Posibilitati de avansare mici.
Volumul de munca este infernal iar atributiile si responsabilitatile sunt aproape ale unui functionar bancar! Evident nu si salariul! Exista asa numitele ture de mijloc (tot 8 ore) care incep de la ora 10,11 12 dar de care la semnare contractului nu ti se spune nimic. Aceste ture devin predominante ,foarte rar vei lucra de la ora 08.30 sau dupa-amiaza de la 15.00. Se lucreaza sambata si duminica iar zilele de odihna pot fi in timpul saptamanii. Superiorii nu sunt sinceritatea in persoana ca sa nu spun mai rau.

abcd Miercuri, 26 Decembrie 2012
Am nevoie de un sfat! mi-am depus c.v.-ul la selir am fost la mai multe interviuri, mi s-a spus ca am primit aviz favorabil, am dus actele necesare angajarii inclusiv vizita medicala platita de ei. Aveau nevoie urgent si mi s-a spus ca in 2 zile ma vor chema sa semnez contractul. Si uite asa a trecut aproape o luna si nu am primit nici un telefon si nu inteleg: au gasit pe altcineva sau asa e procedura la ei?? Ideea e ca si de la interviuri pana la interviul final a trecut o luna jumatate. Mi-au spus ca trebuie sa primeasca ok-ul din Italia pt a ma chema sa semnez conntractul. Am sunat acum cateva zile dar nu a raspuns nimeni. Nu stiu ce sa fac, sa astept sau sa-mi caut in alta parte ??
4abcd Duminica, 30 Decembrie 2012
4 abcd: aprobarea din italia nu va veni sigur anul asta, si poate trece si o luna pana primesc okul de acolo. nu spun sa nu cauti in alta parte dar este f posibil ca pana la sf lu' ianuarie sa te angajeze
abcd Luni, 31 Decembrie 2012
multumesc frumos pt raspunsul prompt! voi astepta deoarece am vazut ce iti ofera piata muncii in domeniul asta in galati si am depus eforturi pt a trece de interviuri :D
a Miercuri, 6 Februarie 2013
abcd te au chemat pana la urma? ai inceput sa lucrezi?
info Vineri, 10 Mai 2013
sunt angajat aici de ceva timp, si probabil voi mai sta aici inca ceva timp. nu e raiul pe pamant dar nu e nici rau.
flori Vineri, 6 Septembrie 2013
Imi poate spune cineva cam care sunt salariile la Selir pentru postul de programator junior?
k1 Luni, 9 Decembrie 2013
Sautare? Stie cineva care e atmosfera in back office? Ce salar se ofera? Merci
a1 Luni, 6 Ianuarie 2014
Buna! Am vazut ca sunt posturi noi libere, si anume cele de analist credite. Stie cineva despre ce e vorba concret pt ca pe ejobs descrierea e succinta.Multumesc!
Masochistul Luni, 10 Martie 2014
Ceva detalii despre nivelul salariului?
Gl 0001 Marti, 8 Aprilie 2014
Buna, as dori sa stiu si eu cam cum decurge interviul cu final cu d-na administrator? Merci
giani Vineri, 25 Aprilie 2014
Buna.Am aplicat ptr. postul de operator la ei .As dori ceva detalii despre salariu si programul de lucru.
nick Luni, 2 Iunie 2014
Stie cineva care e atmosfera in back office? Ce salar se ofera? si cat timp dureaza de la depunerea actelor pana la semnarea contractului?Ms!
Alba Luni, 2 Iunie 2014
1100 RON ca nou angajat. de la depunerea actelor pana la semnare dureaza cateva zile. depinde cand primesc ei ok ul din Italia.
nik Luni, 2 Iunie 2014
Buna.Am fost chemat la interviu acum o saptamana si ceva. Imi poate spune cine daca si in cat timp pot primi un raspuns?
nk Marti, 3 Iunie 2014
ms alba. se dau si bonuri?
mimisor Duminica, 15 Iunie 2014
Stie cineva dc la selir accepta si pe cei cu studii colegiale economice.....dar nu pt call center
whatever Miercuri, 18 Iunie 2014
Nu s-a lamurit pana la urma problema bonurilor de masa!!! poate are cineva bunavointa de a ne impartasi si noua acest lucru.
angel Duminica, 22 Iunie 2014
Nu se dau bonuri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?