Forum despre Service Top Agro SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Service Top Agro SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Service Top Agro SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Luni, 28 Ianuarie 2013
mesaj venit la: http://www.undelucram.ro/sugereaza-o-firma


Firma in care vei munci 6 zile din 7 si in care patronatul iti va imputa orice factura a carei contravaloare nu a fost recuperata din piata, indiferent daca aceasta era acoperita de un contract si o garantie bancara. O atitudine total gresita atat fata de angajati cat si fata de clienti! Va astept pentru discutii si lamuriri!
user Joi, 26 Septembrie 2013
nepotisme, neseriozitate, atitudine de 2 bani. esti tratat ca un mic sclav, de parca iti iei salariul de pomana, nu pe munca depusa. program de munca ca la salahori. mediu colegial foarte dificil datorita faptului ca jumatate sunt rude, vecini ...... ti se imputa bani si daca e vorba de valori de sub 10 lei. nu mai vorbim de cele mari

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?