Forum despre Serviciul Public Judetean de Paza si Protectie Iasi (Directia Judeteana de Paza si Ordine Iasi)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 20 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Serviciul Public Judetean de Paza si Protectie Iasi, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de S.P.J.P.P. IASI.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
razvan Duminica, 30 Decembrie 2012
e ok!e cat se poate de ok!comandanti de grupa super ok!nu te streseaza nimeni daca esti corect!
Ady Vineri, 18 Ianuarie 2013
:)))))))))
egthtr Duminica, 17 Februarie 2013
sugerez o conducere mai buna de cat a fost inainte.
agentu' de serviciu Sambata, 2 Martie 2013
se pare ca il regretam deja pe chifu...nici o schimbare in bine!bataie de joc pe toata linia,te trateaza astia de parca esti zilier,pe mosie la ei..pacat!mare macat!
GIGI Luni, 11 Martie 2013
2 ANI ASTIA 4 ALTII
agentu' de serviciu Luni, 18 Martie 2013
nu,se pare ca ii vom avea pe astia 4 anisori deacum inainte... Doamne ajuta!
XXX Duminica, 5 Mai 2013
DAR CONCEDIILE PE 2 ANI DIN URMA PE CAND?
florin Joi, 9 Mai 2013
Buna seara.Vreau si eu sa ma angajez la DIRECTIA JUD DE PAZA SI ORDINE!Ce salariu este?
viorel aeroport iasi Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Asi dori sa aduc la cunostinta la SPJPP IASI de abuzurile repetate ale angajatului RG, DE VINDEREA DE BUNURI din patrimoniu statului de vandalizare si distrungere a unitatii de AVIATIE UTILITARA IASI ,de persecutiile impotriva angajatiilor
agentu"de serviciu Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Salut VIOREL ,MULTUMESC pentru curajul de a spune ADEVARUL despre acest angajat al unitatii SPJPP IASI RG,OM CU TREI FETE, TE sustin si mai astept alte postari,oricum pe noi angajatii nu ne crede nimeni....DOAMNE AJUTA!
vasile Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Pacat ca nu la dat afara pe acest RG cind a fost prins furind de la unitatea militara B2 dezafectata. pe atunci dar era in custodia AEROPORTULUI ,un bazin< ulterior gasita la PIETA...Proverbul spune :Lupul parul sil schimba ,dar naravul BA. .............Doamne Ajuta! poate vom fi si noi auziti ...vom reveni.
Mihai Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Ma bucur cati adus in discutie aceste inegalitati,persecutiile care le face asupra angajatilor carei are in subordine,dar nimeni nu spune ca acest roman gica este si comandant de grupa ,care dupa opinia mea ar trebui sa fie un exemplu pentru ceilalti din subordine...Nu ne place ! oare alt cd.gr.nu mai este?...RUSINE.
vasile Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Oare seful unitatii stie ce sarpe veninos are in subordinea dumnealui!
agentu' de serviciu Sambata, 30 Noiembrie 2013
ooo,de cand nu am mai intrat pe site,vad ca mi-a si saltat cineva niku-ul...nu e problema.. :) asadar,se intampla intampalri in interiorul serviciului...vin comandanti,pleaca comandanti...au fost angajati si agenti,vreo 20 de pilosi,unul si unul...foarte frumos!vad ca baietii de pe aeroport sunt cei mai activi..foarte bine!va intreb asadar pe voi,aveti pe aeroport un coleg nou angajat?sau e greu sa faci iarna pe pista,si le e frica sa nu raceasca??de gicutza ce se mai aude?am auzit ca urmeaza sa apara acolo si un fost comandant..astept noutati de la fata locului!macar aici sa ne spunem ofurile,ca la bilant nu avem voie!va salut baieti! agentu' de serviciu.
salut baehtzi Sambata, 30 Noiembrie 2013
Salut bahetzi , poate sa confirme cineva ca se practica recrutare(angajare) pe sursa externa folosind PCR? Multam bahetzi!
ghinionul Duminica, 2 Februarie 2014

Nu va stresati prea tare. Sunt foarte tulburi apele in USL si o sa zboare toata clica asta de neaveniti. Poate se lasa si cu zgomot de bratari cu cheie, din acelea cu care l-au impodobit pe Tatuca Fe......... Toaca banii statului dupa cum vor ei. PUTE RAU A MEDICAMENTE DE SUS DE LA DOCTOR. NU MAI DUREAZA MULT.

ivan Sambata, 8 Februarie 2014
ete grav ce se intampla la aceasta firma,sclavacism curat.
ivan Sambata, 8 Februarie 2014
Este pacat ca se intampla lucruri de o moralitatee strgatoare la cer,(insulte cum ar fi prosti,boi si alte oratanii) liderul acestei formatiuni sclavagiste este de o moralitate infioratoare,amenimtari permanente,cu desfaceri de contracte de munca,detasari,mutari din post in post s.a.
Intrebare Sambata, 8 Februarie 2014
Intrebare: este cineva angajat pe bune aici? Sau omul si postul:))?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?