Forum despre Servier Pharma


ADMIN - undelucram.ro Luni, 14 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Servier Pharma, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Servier Pharma.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Manus Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Buna ziua, cine ne poate da detalii despre aceasta firma? care este salariul unui RM?
Eugen Sambata, 1 Februarie 2014
Cerintele sunt mari, in general trebuie sa ai farmacia sau medicina terminata, salariul e peste 1000 Euro/ luna plus alte beneficii
Griu Luni, 9 Iunie 2014

Unde ai tu 1000 de € pe aici ? Servier este cunoscuta pentru recrutarile excelente facute de directorii regionali incompetenti , dar pe care Servier se incapataneaza sa-i tina prin functii. Numai ce FFM avem si scandalurile cu gm care afecteaza compania si creeaza probleme de credibilitate.
Oricum , se pare ca vom fi preluati in curand .....

Eugen Luni, 9 Iunie 2014
.....Griu....... am avut si 8000 Ron brut / luna, nu exista om in Servier sub 4500 ron net pe luna. Iti reamintesc ca la AstraZeneca salariul net e de 5100 ron asa ca nu te mai mira.
Adriana Miercuri, 11 Iunie 2014

Am fost la 3 serii de interviuri la Servier. Prima data nu aveam nici o experienta ca rep.
Apoi dupa 3 ani m-am dus iar la interviu la Servier. Am avut recomandare din interior, o experienta de 3 ani ca rep si am studii medicale.
Sunt 5 interviuri + referinte.

Am trecut de cele 4 interviuri cu brio. Persoana care m-a recomandat mi-a spus ca m-am descurcat excelent si sunt preferata tuturor celor cu care dadusem interviu.
Ajung la al 5 lea interviu.
Am considerat ca m-am descurcat bine raspunzand la intrebari.
Primesc raspuns dupa o saptamana ca sunt in stand-by.....

Dupa un alt an trecut mai aplic o data la compania Servier....trec din nou de toate cele 4 interviuri....ajung iar la al 5lea interviul. Cand aude numele meu....refuza sa ma primeasca la interviu - iar pe ceilalti candidati i-a chemat...Mentionez ca nu am 3 maini si nici raie! De asemenea, m-am prezentat in tinuta decenta (costum-sacou, camasa, pantaloni, pantofi) etc...

Cred ca nu conteaza prea mult ceea ce stii sa faci, experienta sau studiile medicale, daca unei persoane nu ii place pur si simplu de fata ta.

Rep Medical Joi, 12 Iunie 2014
Adriana....parerea mea este ca e posibil sa caute persoane usor controlabile, in caz de e pusa in pericol pozitia sefilor sa arunce vina pe tine sau sa te concedieze si ei raman confortabili pe pozitiile lor si bineinteles pe salariile de 2000 E. Am avut si eu recomandari din interior si de la sefi de sectie, dar la alta companie si din acest motiv nu am fost acceptat. Sper ca iti va ridica moralul, mult succes !
rep medical Marti, 16 Septembrie 2014
Repii medicali au in jur de 3500 ron salariu net, doar cei care sunt task force au ceva salarii mai mari, insa per total daca iti faci bonusurile, castigi bani destul de frumosi, da. Este insa o firma unde managementul este stabilit pe cel care ofera nivel mai mare de pupincurism. Pentru forta de jos de vanzari, daca esti un om cu personalitate si nu accepti sa ti se bage pe gat toate magariile, sa nu stai cuminte-n banca ta fara sa comentezi nimic sau sa incerci sa te deosebesti cu ceva de ceilalti, mai bine evita compania asta.
rep medical anonim Sambata, 11 Octombrie 2014
Servier a inceput sa recruteze reprezentanti si din alte domenii( absolventi de ASE,SNSPA, Geografie,Biotehnologie, Drept), pe care ii platesc cu salarii mici, pe care pot sa ii modeleze dupa sistemul companiei. Acestia sunt slab pregatiti si au inceput sa isi piarda credibilitatea in piata farma. Au mai ramas in companie reprezentanti vechi care au salarii destul de mici depasesc cu greu 3300- 3500, dupa 7-8 ani de experienta in cadrul companiei, care nu mai sunt apreciati si care se orienteaza catre alte companii farma. Directori regionali recrutati dupa considerente de nepotisme si prietenii, slab pregatiti si usor de manipulat de cei de la conducere. Reprezentantii au plecat in numar destul de mare in ultimii 2 ani , de aici intelegem ca Servier Pharma ,din pacate se transforma intr-un mediu de lucru nesigur si neprofesionist.
Griu Marti, 9 Decembrie 2014
Bai Eugen , nu te mai lauda cu salariile din servier ,ci mai consulta si tu media salariala citata in paywell PWC si vezi acolo ce spune . Tu citezi exceptii dar acolo se face o medie si este cat de cat mai obiectiv decat noi ....
Das Miercuri, 28 Octombrie 2015
Am fost si eu de curand la interviu la ei pt postul de rep med, am trecut de toate cele 5, ba chiar m-au sunat si mi-au facut oferta, mi-au trimis-o pe mail, iar a 2a zi m-au sunat din nou disperati sa imi spuna sa nu demarez nimic inca la compania unde sunt angajata, ca nu se stie data la care voi incepe. Dupa o saptamana, tinand cont de faptul ca nu am primit niciun semn le-am trimis un mail, dupa care m-au sunat sa imi spuna ca de fapt a fost o incurcatura si nu era disponibil inca un post si pt mine. Se pare ca iti trebuie o intrare ca sa te angajezi la ei, nu e nevoie de asa de multa competenta probabil. Din pctul meu de vedere au dat dovada de neprofesionalism maxim, desi aveam o cu totul alta parere...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?