Forum despre Sii Romania


Ela Marti, 6 August 2013
Despre salarii ce se poate spune?
ana Vineri, 16 August 2013
Salut,

Alte informatii cu privire la aceasta firma? Daca mai sunt angajati actuali / fosti care pot impartasi experienta celor care sunt in discutii cu ei, ar fi minunat. (stil de management, corectitudine, nivel salarii, stabilitate firma, grad de incarcare cu proiecte, etc.)

Multumesc anticipat!
buhu Sambata, 24 Mai 2014

Salut!

Cateva detalii despre salariu?
Concret, ce salarii sunt pe IP/Transport.. (pozitiile tehnice)

Multumesc!

cosmin Vineri, 29 August 2014
SII este contractor IBM? :|
madone Marti, 2 Septembrie 2014
da, este contractor IBM.

Ce stiti despre postul de Marketing si PR. Ma intereseaza...cineva din interior prin zona? Thx!
Alex Luni, 10 Noiembrie 2014
Junior Software Developer a fost cineva la ei?Mersi frumos!
sofia Joi, 5 Martie 2015

La interviu ti se promite plata certificarilor (dupa ce te angajezi ti se spune ca dupa un an abia). Atmosfera:
-daca aveai un schimb de replici in legatura cu taskurile tale, sefa venea sa te puna la punct ca la gradinita " incetati discutia in secunda urmatoare" , fara sa fie interesata de motivele discutiei sau vreo solutionare a problemei
-daca plecai in bucatarie (unde se fuma non-stop) ,se venea dupa tine sa te intrebe ce faci acolo dupa 5 minute
- priviri si observatii daca te ridicai de pe scaun sa vorbesti cu un coleg
-aerul conditionat functiona cu economie, iar pentru deschiderea ferestrelor de asemenea erau multe discutii
-in legatura cu intarzierile - se treceau intr-un tabel de excel - ajungeai la si 5 minute , plecai la si 5 minute, indiferent daca mai aveai ceva de facut sau nu. Se contorizau orele de stat pe scaun si nu randamentul

Insa cea mai rea experienta a fost atunci cand am fost chemata in biroul sefului sa semnez clauza ca raman un an de zile , iar in schimb mi se ofereau cursuri de CCNA (am certificarea data) si cursuri de franceza (in momentul acela faceam cursuri de franceza la Institutul francez). Suma din clauza era f mare comparativ cu costurile cursurilor( de care oricum nu aveam nevoie), si cand am refuzat sa semnez, a inceput sa tipe, s-a ridicat si a iesit din camera.

La cateva zile, am primit oferta de la Orange si am plecat fara sa ma mai uit inapoi. Cat priveste cursuri de franceza , si Orange ofera acest lucru , insa fara a ma pune sa stau o ora in plus peste program sau sa ma cheme inainte de program, pentru a recupera perioada in care am participat la cursul de franceza.

Nu recomand nimanui sa lucreze aici.

betti Vineri, 11 Decembrie 2015

Buna ziua,

angajeaza si Part-Time ?? munca este in limba franceza... si nu cera engleza ?

altadata Vineri, 11 Noiembrie 2016
Nu doresc nici celui mai mare dusman sa lucreze in SII, cel putin nu intern. Managemntul injura ca in jungla, esti monitorizat la orice pas, orele overtime sunt obligatorii- vii dimineata si pleci cand cazi din picioare. este incurajata turnatoria si barfa de orice fel,pe baza asta se fac promovarile. Managementul nu are nici un pic de respect la adresa angajatilor, se tipa, se urla, se injura...Nu stiu cum supravietuieste firma aia. NU RECOMAND SA VA ANGAJATI INTERN!!!
InterCurios Luni, 14 Noiembrie 2016
Buna ,

Am interviu maine la asceasta firma si din comentul de mai sus nu suna roz , ca si subcontractori pentru IBM oare nu merita sa incerc ? Imi puteti da un pont despre interviu si cum recurge procesul de recrutare ? Multumesc mult
FlorinP Joi, 17 Noiembrie 2016
O sa ai o discutie de HR cu cineva de la SII. Daca discutia merge bine, reprezentatul HR va trimite CV-ul tau mai departe catre IBM, iar daca ei considera ca te pliezi pe cerintele lor, vei fi chemat la sediul IBM pentru testul tehnic. Daca vei trece si de aceasta etapa vei fi angajatul SII detasat la sediul IBM. Practic o sa treci pe la SII doar daca ai nevoie de ceva de la HR sa iei de acolo. Altfel, vei avea treaba doar la sediul IBM!
Cagoian Vineri, 18 Noiembrie 2016
S-au mai schimbat treburile pe la SII?
altadata Vineri, 18 Noiembrie 2016

Cat timp nu aveti contact cu SII in mod direct e ok. Daca lucrati pentru client nu va afecteaza cu nimic pt ca nu aveti treaba cu ei. Daca va angajati sa lucrati in sediul SII, absolut toata corespndenta interna este monitorizata, sefii au spioni peste tot, nu sufla nimic fara sa stie ei. Vor sa controleze absolut tot, comunicarea nu e incurajata in nici un fel intre departamente, esti amenintat tot timpul ca te dau afara. Managementul nu are nici cea mai vaga idee despre management. Este o afacere de familie si nu le pasa ce se intampla cu angajatii lor, ii trateaza dupa cum au ei chef, ii injura, le vorbesc foarte urat. Daca ajuta la ceva, salariile sunt bune, dar nu cred ca se merita sa iti bata cineva joc de sanatatea si nervii tai.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?