Forum despre Simba Invest


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Simba Invest SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Simba Invest.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu Vineri, 23 August 2013
mai poate spune cineva ceva despre aceasta firma? am fost acceptata dupa interviu la ei si nu stiu ce sa fac, poate ma ajuta cineva
Bogdan Marti, 28 Ianuarie 2014
Salutare!
Despre Simba Invest, va pot spune ca este una din cele mai serioase firme de distributie la care am lucrat. Banii la timp, bonusurile din grila se acorda in totalitate, masina o poti folosi in interes personal...dar platesti, impactul in piata este unul pozitiv, iar firma in sine este continua dezvoltare. Din Iunie 2013 au divizia noua Henkel - Cosmetice, unde sunt si eu, iar oamenii sunt super profii. Evident este si aici stres, rapoarte, munca, etc....dar fara astea n-ar fi una din primele 5 companii de distributie din tara.
Sfatul meu....daca vreti un loc de munca serios, Simba e OK. Totul tine de voi, cat de mult sunteti dispusi sa munciti cu adevarat.
ani Sambata, 15 Noiembrie 2014
Operator financiar....e cineva.....la Simba? Vreau mai multe detalii....program de lucru, salariu, mediu de lucru etc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?