Forum despre Societatea de Inginerie Sisteme (SIS SA)


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 18 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Societatea de Inginerie Sisteme, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de SIS SA.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

vasilica Vineri, 24 Ianuarie 2014
O firma in care nu prea poti invata nimic, atmosfera lasa de dorit, organizare proasta, oameni care nu au habar ce fac. Se lucreaza 8h30min cu 30min pauza de masa, se pleaca la 17:00. Foarte rar se sta peste program. Nu ai sanse sa inveti lucruri noi, de promovare nici nu mai vorbesc! Nu exista interviuri, teste sau cerinte. Firma incearca sa angajeze tineri studenti fara experienta pe bani putini. Salariu 950 LEI bani in mana + bonuri pe un contract de 3 luni, daca vei prelungi contractul poate vei avea 1400 LEI.
ABC Joi, 22 Mai 2014
Confirm cele spuse de vasilica. Plus ca nu am primit banii la timp, bonurile de masa le-am primit abia dupa ce am plecat de la ei. Am fost complet dezamagit de experienta aceasta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?