Forum despre Spar BIP


ADMIN - undelucram.ro Luni, 15 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Spar BIP, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Spar BIP.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Luni, 15 Aprilie 2013
mesaj venit la http://www.undelucram.ro/sugereaza-o-firma

"Spar BIP se ocupa in principal cu mercantizarea produselor din magazine ale clientilor sai.
Mai multe detalii se gasesc pe site-ul lor. Au contract cu numeroase companii din domeniile Food/Non Food, printre care cele mai importante Coca Cola, Nestle si Kraft Foods.2
pt user Joi, 14 Noiembrie 2013
Si altceva. Mediul de lucru/atmosfera/salarizarea??? Au un post sau doua in piata si dorim amanunte.
mihai Marti, 7 Ianuarie 2014
mediu de lucru dinamic,atmosfera fantastica,saliarizare UPS.Problema---merchandiseri intepati la bani de Super VIsori lor.

Altceva mai doriti??/]

am lucrat pentru aceasta compacie ,divizia COCA-COLA in magazinul Auchan Titan--toate bune si frumoase pana au inceput sefii nostrii sa-si traga din bani,degeaba aveam noi pontajul ca....in fine .o alta problema: Carti de munca???NUUUUU doar delegatii pentru diferite magazine (mentionez ca inainte se faceau ).in rest e ok,pt.cei care sunt la inceput de cariera.

Cu respect Mihai
ionut Joi, 27 Februarie 2014

Vi se ofera contracte de munca pe o ora sau 2 in conditiile in care munciti 6 - 8 ore zilnic! tarfiul pe ora este mai mic decat la celelalte companii cu acelasi domeniu de activitate!

Anonim Miercuri, 16 Iulie 2014
Deci tocmai ce m-am angajat la iei fara sa stiu multe si acum dupa ce am aflat cam asa stau lucrurile :
Contract de munca (de colaborare) de 3 luni cu 1h/zi , 5h pe saptamana , cu toate ca lucrezi 6 zile pe saptamana si 8 ore pe zi (Luni-Sambata) ,carte de munca nu se face , programu ar fi de la 8 -17 , daca cumva termini mai devreme trebuie sa te intorci inapoi pe magazine, ti se cer destul de multe pentru salariu care ti se ofera.
Decontu la transport nu prea se da .

Asa ca cine vrea sa se bage macar sa stie ce si cum.
Anonim Miercuri, 30 Iulie 2014
Am fost la un interviu la sediul lor,si nu mi se par seriosi,angajatele de la tessa vorbeau urat intre ele,plus ca am surprins o discutie intre doua fete,cum radeau de o angajata care cerea socoteala de ce i sau taiat bonurile de masa si salariu.
anonim Sambata, 2 August 2014
Am lucrat la ei in jur de 3 luni si sunt de parere ca e o perdere de timp nu numai ca nu se ofera contract de munca dar nu poti sa stii cum se face salarizarea pentru ca luna de luna salariul este diferit si prea multa munca pentru acesti bani.Eu zic sa-i evitati.
Anonim Joi, 18 Decembrie 2014
lucrez de aproximativ 4 ani, am colegi care lucreaza de 9 ani in aceasta firma cu CM inca de la inceputul colaborarii pe 8h, intotdeauna mi-am vazut de treaba mea si totul a functionat normal, sansele de promovare au fost nenumarate important e sa vrei sa muncesti si sa iti vezi de treaba ta, iar colegii sunt f de treaba. Si da se cere sa se efectueze o munca corecta si datorita rezultatelor excelente ale angajatilor suntem alesi de clienti importanti pe piata de marketing si in felul acesta avem de munca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?