Forum despre Sparkware Technologies SRL


TheOne Joi, 11 Iulie 2013
Ok, care e treaba cu aceasta companie ? Ce si cum se intampla pe acolo...
Albastru Joi, 1 August 2013
Parti bune :
-salariu relativ ok
-birouri misto
-zona ok (e chiar langa AFI)

Parti rele :
-se sta peste program, mult
-daca nu esti TL sau manager, esti pus constant sub presiune si uneori certat daca
nu ajungi la timp dimineata
-nu prea ai timp sa freci menta, ti se atrage atentia de la IT daca o mai arzi pe net
-deadline-uri stresante
Alex Balint Vineri, 2 August 2013
Tinere Albastru... nu stiu ce ai fumat, insa te asigur ca nu vorbesti nici macar din auzite.
Salariul nu este relativ OK, este PESTE media pietei (si nu ma refer la piata Obor).
Birourile sunt A+ (mai bine de atat nu se poate decat la Google - si nu la cel din Romania)
Se sta peste program mult?... serios? o spui din experienta??? La noi la ora 6 toata lumea rupe usa.
NU EXISTA PROGRAM in care esti obligat sa ajungi la o anumita ora pentru ca nu exista condica!!!
Eu nu sunt TL si nici manager si presiunea pe care o resimt este cel mult la fel de mare precum cea atmosferica, adica spre deloc.
Ni se atrage atentia de la IT??? SERIOS??? NU AVEM INCA ACEST DEPARTAMENT!!!!
Deadline-urile sunt supraestimate asa ca daca nu le indeplinesti stresul ti-l provoci singur.
Consider ca esti o persoana infectioasa care vrea doar sa faca rau si sa dezinformeze. Tot ceea ce spui nu se reflecta deloc in realitate, ba mai mult, sunt minciuni.
Hai zi-ne cinstit/a... de la ce firma esti? :) Deranjam pentru ca recrutam prea mult si nu se poate concura cu noi salarial si ca mediu de lucru? Sau esti unul din grupul ala mare de incompetenti (nu dau numele firmei) care a fost refuzat?
Dan T. Sambata, 3 August 2013
Am tot vazut anunturi ca angajeaza, am ceva ani experienta pe .NET si m-ar fi tentat . In discutia de mai sus nu ce a spus 'Albastru' e problema, toate firmele au comentarii negative, si baiatul nu a acuzat pe nimeni, problema e raspunsul 'de la tzara' a lui 'Alex Balint', imi si imaginez ce oameni sunt acolo.
Inteleg ca e libertate multa si libera exprimare in firmele de software, dar in cazul asta ar fi trebuit sa raspunda un reprezentant mai cizelat de la Sparkware.
Firmele ar trebui sa invete sa filtreze mai bine oamenii, sa nu ajunga toti golanii la ei, sau sa ii trimita la cursuri de bune maniere.
Inafara de toate astea, mult succes firmei si bine ati venit in Romania !
Cristi M. Duminica, 4 August 2013
Salut Dan, oamenii de la Sparkware Tech. sunt destul de bine filtrati, dovada fiind numarul redus de candidati acceptati din randul celor numerosi veniti la interviuri.

Conteaza in primul rand experienta pe care o ai pentru postul pe care aplici, modul in care te poti adapta si dorinta de a fi un bun profesionist - nu doar un salariat cu o norma si cu nevoia de a mai "freca menta" din cand in cand si "s-o arzi pe net" - ca sa-l citez pe [Albastru] :-)

Chiar daca raspunsul lui Alex a fost mai dur, il poti vedea ca o reactie brusca si sincera la niste pareri fara baza, prin care [Albastru] a vorbit despre noi. Sa denigrezi atunci cand nu ai avut de-a face e un comportament primitiv. Singurele lucruri pe care [Albastru] le-a brodit sunt calitatea birourilor si locatia foarte buna. In rest, numai vorbe urate aruncate-n vant.

Iti pot confirma ca proiectele pe care lucram au arhitecturi bine puse la punct, sunt impresionante ca scop, business si flux de date; folosim tehnologii la zi soft & hardware, abordarea de lucru standardizat documentata. Atmosfera este placuta, comunicarea e lejera - in cea mai parte in limba engleza.

Multumim pentru urare!
Te asteptam la interviu pentru dezvoltator .NET, ocazie prin care ne putem cunoaste pe viu, nu doar din comentarii.
spa Miercuri, 7 August 2013
Da ... firma cu proiecte "uriase" dar plata pe PFA (adica fara angajati), "birouri A+" dar amplasate la gramada (sigur stimuleaza gandirea si creativitatea), ...
Spark Miercuri, 7 August 2013
Observ ca sunt comentarii +/- , deocamdata...Eu sunt interesat de pozitii entry-level. Exista aceste pozitii ? Pe site-ul companiei, vad numai 1-3, 4 ani experienta...
Cristi M. Joi, 8 August 2013
Salut,1. Atat eu cat si Alex suntem angajati pe CIM, nu PFA. Si asta e politica firmei, din cate stiu. 2. Birourile se pot vedea in poze, precum aici: ...
Spark Vineri, 9 August 2013
Asadar, pozitii entry-level cand vor aparea ?
sefu Vineri, 9 August 2013
de ce nu dai tu un mail sau si mai bine un telefon la firma sa intrebi? noi n-avem de unde sti
Un IT-eist Vineri, 30 August 2013
Alex Balint,Poate esti multumit de locul de munca dar faci reclama de parca ar fi firma ta. Poate este... cine stie? Ma bucur sincer ca esti entuziasmat de nou loc de munca.Ideea ...
the_hammer Sambata, 31 August 2013
Sincer mie birourile mi se par hala iar zona cam nasoala (nu este centrala, greu de ajuns cu masina).
spark Luni, 2 Septembrie 2013
Nu e hala, e \'open space\', si suntem foarte fericiti.Birourile sunt foarte colorate si sunt A+++, exact ca la Google. La noi o sa gasesti numai experti. Asa ca veni-ti :)
programatorul Luni, 2 Septembrie 2013
"La noi o sa gasesti numai experti. Asa ca veni-ti :)"Oxymoron.
Alex Balint Miercuri, 4 Septembrie 2013
Draga toti... DA... sunt actionarul majoritar al firmei:)ATENTIE Vorbesc doar din punctul de vedere al unui programator .NET (nu vorbesc de flash, c++ sau QA pt. ca ei sunt cu ale ...
Gogu Sambata, 7 Septembrie 2013
Stie cineva cu aproximatie, la astfel de startup, cand se incepe sa se angajeze pe pozitii entry-level ? Sunt curios daca o sa fie toamna asta.
eu Marti, 17 Septembrie 2013
Eu n-am inteles cu ce se ocupa firma. Ne puteti spune ?
Platon Joi, 19 Septembrie 2013
Ce salarii sunt pe QA? Exista posibilitate de lucru remote?
Alex Balint Joi, 26 Septembrie 2013
Platon remote nu se poate pentru ca asta e politica firmei. Lucram (unii dintre noi) cu date foarte sensibile cum ar fi "Social Security Number" si asta presupune niste ...
suddenly interested Marti, 22 Octombrie 2013
E adevarat ce s-a scris mai sus, ca e "cazino online"?Asta, lasand la o parte partea cu "cel mai mare". Asta mai greu de crezut, mai ales ca website-ul n-are ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?