Forum despre Speed Transfer SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Speed Transfer SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Speed Transfer.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

viky Vineri, 27 Martie 2015
Buna, azi am interviu. Am sa postez ce intrebari s- au pus si toate informatiile ce tin de aceasta forma!
viky Vineri, 27 Martie 2015
Revin cu informatii noi. Interviul a tinut 1 h in care am fost testata daca stiu tabla inmultirii, rezultatul adunarii diferitelor numere , calculul facandu- se doar mental :)).... Te intreaba daca stii sa tastezi rapid pe calculator, daca stiimediu te intreaba - vezi textul asta?? Spune.mi ce taste folosesti pt a.l redacta....cum se numesc, cum arata diferite icoane unde sunt plasate...etc.salariul de 985 ron plus 10la 100 din tot ce faci. Intr- un an 1 saptamana concediu care se anunta cu 3 luni inainte de al lua. Se lucreaza de luni pana duminica in trei ture de la 8.30-18.00. ( te mai intreaba d c vrei sa lucrezi la ei, iti da un caz pe care tu trebuie sa - l rezolvi , cum l.ai fi rezolvat in cazul in care erai angajat al firmei....am plecat cu incredere si m.am intors cu dureri d cap
buyaka Joi, 4 Iunie 2015
Buna ziua,
Am fost astazi la interviu,
Nici macar buna ziua nu au dat si m-au pus sa dau un test in excel:
Intrebarile au fost:
1. creeaza un filtru dupa valoarea ... pe coloana B
2. Muta din sheet-ul 2 in sheetul 1 o coloana
3. Calculeaza suma finala pe coloanele 2 si 3
4. Care este subtotalul coloanelor 3 si 4 dupa o anumita formula
Apoi a urmat un interviu cu dir. Am fost intrebat daca stiu limba engl si m-au pus sa traduc niste propozitii cu sume si valori de numere
Oferta a fost de 2000 de lei, fara alte bonusuri si fara concediu.
Eu am refuzat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?