Forum despre Stadtler Trans SRL


Marius007 Marti, 7 Iulie 2015

Am fost sunat de administratorul firmei in urma aplicarii pentru postul de - dispecer.Activitatea firmei se desfasoara in Nurnberg - 34 camioane cu remorca din care jumatate tip pod. Momentan mai este un dispecer si ca mai are nevoie de unul pentru a face schimb. Inaintea mea a mai fost o persoana si cca o saptamana jumate si din ce a zis el care a plecat din cauza programului ( 2 angajati - se lucreaza schimbul 2 si a doua zi schimbul unu).

Mi s-a zis ca pot fi angajat dupa 2 zile de proba, el fiind in Germania.
- in prima zi am lucrat 4 ore, pentru ca nu eram platit (am observat ceea ce face firma, verificat rute soferi, confruntare traseu programat cu locatie si directia camionului). Se lucreaza pe o interfata gen google maps de la TomTom-Navigatie).
- a doua zi - verificare rute soferi si am inceput sa trasmit si la soferi mesaje prin program PC. Mesajele cu rute trasport fiind primite prin skype de la 2 operatori pc germani. (traducere in lb romana pt soferi) Am lucrat 4 ore, tot neplatite. Am plecat dar am primit un telefon de la colegul dispecer - cum ca nu e de ajuns si ca trebuia sa mai raman cel putin 8 ore la proba. Am mai revenit 2 ore...pt ca nu eram platit.

Am primit email cum ca pot veni la job. I-am trimit e-mail ca sunt interesat si contractul de munca.

A treia zi am lucrat cca 8 ore la program, am primit un email cum ca va vorbi cu d-na contabila.

La sfarsitul programului nu mi s-a mai dat nici un raspuns. I-am trimit mesaj cum ca nu pot veni la program fara a semna un contract de munca.

Nu am primit nici un raspuns de la dumnealui, l-am sunat dar nu mai raspunde la telefon.

Momentan a chemat a treia persoana pentru acest post.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?