Forum despre Taras Dolphin SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Taras Dolphin SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Taras Dolphin.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
vladutz Sambata, 23 Noiembrie 2013
As vrea sa stiu daca cineva a plecat in strainatate cu aceasta firma si cat sunt de seriosi?Multumesc
Gabi Miercuri, 11 Decembrie 2013
si eu as vrea sa stiu daca a plecat cu aceasta firma si cat sunt de seriosi.Mi-e teama sa nu fie vreo teapa.Din cate am intteles de la ei este vorba de un contract incheiat inainte de plecare si comisionarea se face abea dupa primul salariu fiind unde la jumate de salariu din prima luna.Firma e interesata sa-ti gaseasca un loc de munca pe cat mai multi bani...eu as am inteles.
laur Miercuri, 8 Ianuarie 2014
deci ..nimeni nu a colaborat cu taras dolphin ????
dan Marti, 14 Ianuarie 2014
am un exemplar de contract de la ei pare facut pe picior... cu greseli de ortografie, fara precizari de prelucrarea datelor cu carater personal..
Andrei Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Dan tu zici ca ai un exemplu de contract de la ei??Deci ai plecat cu ei,se merita???Ca pe net nu gasesti nimic despre ei
dan Vineri, 31 Ianuarie 2014
nu am plecat am vazut cat de profesionisti sunt , nu au nici o treaba..mie mi se pare o firma de tzepari asociati cu alti italieni tepari .
roby Miercuri, 5 Februarie 2014
asa bine tepari ca tepari dar pana la urma a plecat cnv cu ei ...taxa de 50 de lei nu mi se pare asa mare pentru un dosar ...credeti ca pentru 50 de lei sar baga ??? nu aflam ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?