Forum despre Telmap Romania


asdf Marti, 13 Noiembrie 2012
Salut! Am fost la un interviu la ei pentru pozitia de QA Tester . Compania a fost cumparata de Intel in 2009 parca, are HQ in Israel care sunt subordonati lui Intel din SUA....sediu central(intre Univ si Unirii). Pot sa zic ca mi-au lasat o impresie f placuta....am avut interviu de la ora 19:00....programul de munca la ei e 9:00-18:00 iar la 18:50 cand am ajuns eu nu mai era nimeni in firma cu exceptia persoanei cu care am dat interviul si testul....deci nu se face overtime. Tipul cu care am dat interviul era un Team Leader cu care iti face placere sa stai de vorba.
Ca si proces de recrutare pt QA: se da un test si un interviu cu persoana tehnica urmat de un interviu/videoconferinta cu un manager din Israel si apoi discutia formala cu HR-ul.
La primul interviu nu te intreaba de salariu ceea ce demonstreaza ca nu e genul de companie care triaza pe baza lui si deci e capabila sa ofere un salariu competitiv.
Sper sa trec mai departe in procesul de recrutare(depinde ce am facut si la acel test care a fost un studiu de caz pentru care a trebuit sa creez un scenariu de test)
asdf Luni, 19 Noiembrie 2012

Si am fost respins :(

rus Luni, 19 Noiembrie 2012
pe ce motiv? ce ti s-a spus?
asdf Miercuri, 21 Noiembrie 2012
@rus
Pai nimic concret iti dai seama....Va multumim pentru interesul acordat pozitiei de QA Tester dar regretam sa va informam ca am decis sa mergem mai departe cu alti candidati al caror rofil corespunde mai bine necesitatilor noastre....tipic HR
Dar vina imi apartine mie. Nu am nimic de contestat. Eu am foarte putina experienta pe testare (4 luni). S-a dat un scenariu de test si sunt convins ca sunt altii care la-u structurat mult mai bine si au prezentat informatia mult mai ok datorita unei experiente mai vaste bineinteles. In cerintele postului se solicita minim 2 ani experienta pe testare...deci

In fine, cum am mai spus mi-au lasat o impresie foarte buna si cred ca e o buna oportunitate de cariera daca ajungi sa lucrezi la ei.
asdf Miercuri, 21 Noiembrie 2012
scuze erorile de gramatica...am scris pe fuga
ghita Vineri, 18 Ianuarie 2013
ceva info despre salarii?
stuff Luni, 5 August 2013

S-a inchis Telmap Romania?

cineva Joi, 8 August 2013
Se transforma, nu se inchide. Stay tuned!
d.g. Sambata, 24 August 2013
Am dat si eu la ei mai multe interviuri, adica vreo trei, pentru doua job-uri pe domeniul GIS, in care eu, la momentele respective, aveam 2 ani respectiv 3 ani experienta. Niciodata nu mi-au spus, insa, dupa interviuri ca sunt nepotrivita pentru job. Probabil ca trebuia sa renunt la idee dupa primul interviu, insa eu am sperat ca o sa am noroc in cele din urma si dupa aproape un an am aplicat din nou. Chiar a fost o situatie ciudata la un moment dat, pentru ca in anunt scria ca trebuie sa ai cunostinte de baza despre Java, m-am pus pe invatat serios si am reusit sa prind ideile de baza in cateva zile si apoi la interviul cu HR-ul si cu TL le-am spus si despre asta. Reactia lor a fost, citez " Pai nu este nevoie sa stiti Java, job-ul nu implica asa ceva". Apoi se intrebau unul pe altul "Oare cine a scris despre Java in anuntul pentru job?" Hilar, ce sa spun...Ma rog, oricum n-am primit niciun raspuns apoi, fie el pozitiv sau negativ. Apoi, dupa vreo patru-cinci luni de la ultimul interviu, s-a intamplat sa ma intalnesc cu aceeasi persoana de la HR cu care discutasem la fiecare dintre cele trei interviuri, la un targ de job-uri, era la standul firmei. M-am dus la ea si i-am zis ca am asteptat raspunsul de la ei, mai ales ca mi-au promis ca indiferent de rezultat voi primi macar un mail. Tipa respectiva mi-a spus ca-si aminteste de mine, doar ne intalnisem de trei ori, ce naiba! Mi-a explicat ca n-am primit niciun raspuns pentru ca ea a intrat in concediu prenatal. Atunci ce cauta la targ, ca sa reprezinte firma? Si asta nu era oricum o scuza, doar nu era singura angajata HR din firma aia! Apoi mi-a promis ca voi primi un mail cu un raspunsde la inlocuitoarea ei . De parca mai era nevoie, clar fusese un raspuns negativ, insa eu ii zisesem din principiu ei. Si intr-adevar dupa vreo doua zile, ma trezesc cu un mail, citez "La momentul respectiv aveam 2 pozitii de GIS deschise pe care le-am acoperit. Stiam ca vom mai deschide pozitii pe GIS insa a trebuit sa asteptam sa se aprobe bugetul motiv pentru care am decis sa nu va trimitem un feedback negativ. In prezent avem 2 noi pozitii GIS si am discutat cu managerul general despre profilul dumneavoastra. Din pacate mi-a spus ca nu mai este relevant. Acum este orientat pe cineva mult mai tehnic si cu mai multa experienta. O sa pastram CV-ul dumneavoastra in baza noastra de data si in momentul in care vom avea o noua pozitie care sa corespunda cu experienta, va voi contacta." Cam asta e povestea mea cu Telmap...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?