Forum despre Telmap Romania


asdf Marti, 13 Noiembrie 2012
Salut! Am fost la un interviu la ei pentru pozitia de QA Tester . Compania a fost cumparata de Intel in 2009 parca, are HQ in Israel care sunt subordonati lui Intel din SUA....sediu central(intre Univ si Unirii). Pot sa zic ca mi-au lasat o impresie f placuta....am avut interviu de la ora 19:00....programul de munca la ei e 9:00-18:00 iar la 18:50 cand am ajuns eu nu mai era nimeni in firma cu exceptia persoanei cu care am dat interviul si testul....deci nu se face overtime. Tipul cu care am dat interviul era un Team Leader cu care iti face placere sa stai de vorba.
Ca si proces de recrutare pt QA: se da un test si un interviu cu persoana tehnica urmat de un interviu/videoconferinta cu un manager din Israel si apoi discutia formala cu HR-ul.
La primul interviu nu te intreaba de salariu ceea ce demonstreaza ca nu e genul de companie care triaza pe baza lui si deci e capabila sa ofere un salariu competitiv.
Sper sa trec mai departe in procesul de recrutare(depinde ce am facut si la acel test care a fost un studiu de caz pentru care a trebuit sa creez un scenariu de test)
asdf Luni, 19 Noiembrie 2012

Si am fost respins :(

rus Luni, 19 Noiembrie 2012
pe ce motiv? ce ti s-a spus?
asdf Miercuri, 21 Noiembrie 2012
@rus
Pai nimic concret iti dai seama....Va multumim pentru interesul acordat pozitiei de QA Tester dar regretam sa va informam ca am decis sa mergem mai departe cu alti candidati al caror rofil corespunde mai bine necesitatilor noastre....tipic HR
Dar vina imi apartine mie. Nu am nimic de contestat. Eu am foarte putina experienta pe testare (4 luni). S-a dat un scenariu de test si sunt convins ca sunt altii care la-u structurat mult mai bine si au prezentat informatia mult mai ok datorita unei experiente mai vaste bineinteles. In cerintele postului se solicita minim 2 ani experienta pe testare...deci

In fine, cum am mai spus mi-au lasat o impresie foarte buna si cred ca e o buna oportunitate de cariera daca ajungi sa lucrezi la ei.
asdf Miercuri, 21 Noiembrie 2012
scuze erorile de gramatica...am scris pe fuga
ghita Vineri, 18 Ianuarie 2013
ceva info despre salarii?
stuff Luni, 5 August 2013
S-a inchis Telmap Romania?
cineva Joi, 8 August 2013
Se transforma, nu se inchide. Stay tuned!
d.g. Sambata, 24 August 2013
Am dat si eu la ei mai multe interviuri, adica vreo trei, pentru doua job-uri pe domeniul GIS, in care eu, la momentele respective, aveam 2 ani respectiv 3 ani experienta. ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?