Forum despre TMF Romania


Hugo Duminica, 26 August 2012

Urmeaza sa semnez un contract cu ei si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc.

barkley Luni, 17 Septembrie 2012
Hugo? Ai semnat? E ok salariul? Care-i treaba ? La ce departament te ai angajat?
intrebare Vineri, 14 Decembrie 2012
ce salarii sunt pentru junior accountant?
Robbie Vineri, 11 Ianuarie 2013
As dori sa stiu mai multe despre postul de trainee accountant de la TMF
Alina Marti, 15 Ianuarie 2013
@Robbie. Ai fost la interviu?
Catalin Vineri, 18 Ianuarie 2013

Salut, cat este salariul de inceput pt un Junior Accountant?

MihaelaElena Miercuri, 23 Ianuarie 2013

@Catalin! Buna, Suma exacta nu pot sa ti-o dau dar spune-mi tu cat ai vrea si eu iti spun daca s-ar putea sa iei banii astia sau nu ... e ok asa?

Catalin Miercuri, 23 Ianuarie 2013
@MihaelaElena. Salut. Nu vreau o suma exacta, spune-mi un interval. Nu am negociat inca salariul, si habar nu am cat sa cer. De asemenea, se fac mariri de salariu..in functie de performante..etc etc...daca da, dupa cat timp de la angajare? Multumesc mult. Seara frumoasa!
Romina Vineri, 25 Ianuarie 2013
Am si e un interviu luni pt postul de contabil si am inteles ca va fi un test de engleza si unul de conta. La ce sa ma astept? De unde lucrez nu as pleca pe mai putin de 3600 ron/net. Merita sa ma trambalez, sau nu? Care este intervalul salarial? MULTUMESC!
Robbie Duminica, 27 Ianuarie 2013
imi poate spune si mie cineva despre ce este vorba in acele teste de engleza si contabilitate si care este salariul de inceput pentru junior accountant?
Anca Marti, 29 Ianuarie 2013
@Robbie nu stiu daca iti mai este de folos raspunsul. Eu am fost astazi la test. La conta au fost lucruri de baza: sa spui despre niste conturi daca sunt de activ/pasiv, sa definesti mijloacele fixe, sa spui despre niste conturi cand se debiteaza, sa inregistrezi niste facturi. A fost si o parte de excel (m-a cam luat prin surprindere)- un tabel si sa scrii ce functii folosesti ca sa calculezi suma facturilor restante, nr. de facturi emise catre clientul X, valoarea facturilor din 2010 si sa scrii un email in engleza (clientul iti cere un raport dar constati ca lipsesc 3 facturi)...cam atat.
Abel Joi, 31 Ianuarie 2013

Ca sa obtii 3600 lei trebuie sa ai cel putin pozitia de Senior Accountant. Daca vrei sa mergi pentru pozitia de Accountant, nu cred ca poti obtine mai mult de 1600 - 1800 lei.

kincky Joi, 7 Februarie 2013
@Anca : Si cum ai scris la rezolvarea in excel si la subiectul in engleza? Te-au sunat sa mergi mai departe cu procesul de recrutare?
Anca Vineri, 8 Februarie 2013
Nu am primit nici o veste de la ei. La excel am scris functia sumif() dar nu stiu daca am scris corect argumentele. La engleza am scris un email de 4-5 randuri.
Sunt curioasa daca a primit cineva feedback in urma testului.
bobory Miercuri, 20 Februarie 2013

Am primit eu feed-back de la TMF si am fost si urmatoarea intalnire cu doamnele de la HR si financiar. Un interviu de aproximativ 1 ora, in care am raspuns pas cu pas la intrebari din Codul Fiscal, am interpretat o balanta de verificare identificand erorile constatate, am facut inregistrari contabile, intrebari legate de TVA, witholding tax, achizitii intracomunitare si lucruri de psihologie, gen cum ma port cu un client, cum discut cu el, astfel incat sa nu renunte la contractul cu firma daca nu e multumit de un anumit raport, care sunt defectele si calitatile mele, cum ma port cu colegii, cea mai mare realizare, cea mai mare provocare, etc....iar la sfarsit, dupa ce, zic eu, m-am descurcat foarte bine, am fost intrebata de salariu, iar cand am zis 3500 lei, s-au uitat cele doua directoare scurt una la cealalta si mi-au zis multumim, va anuntam indiferent de rezultat...si mi-am dat seama ca rezultatul va fi unul nefavorabil...descalificarea in urma cererii unui salariu mediu zic eu, avand in vedere volumul de munca, orele suplimentare zilnice, coordonarea unei echipe de juniori, etc...

Catalin Joi, 28 Februarie 2013
Trainee Accountant - 1400 RON
bibi Sambata, 9 Martie 2013
@bobory
Poti sa ne spui te rog cati ani experienta ai? banuiesc ca interviul a fost oricum pentru senior.

Poate ca ar trebui sa nu accepte nimeni niciun job prost platit si atunci vor trebui sa ridice ei, angajatorii, nivelul salarial.
Rebeca Marti, 26 Martie 2013
Buna!
Am zilele urmatoare tes la TMF!As vrea sa va intreb daca testul este numai scris sau si oral.
In plus,engleza mea este de nivel incepator mediu(in cerinte se cereavansat),credeti ca mai are rost sa merg la interviu?
Corina Joi, 28 Martie 2013
Testul este scris si fara engleza la nivel avansat, din cate stiu eu, nu angajeaza. Dar multa bafta!
Rebeca Vineri, 29 Martie 2013
Corina,iti multumesc mult pentru raspuns!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?