Forum despre Top Distribution


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 2 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Top Distribution, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Top Distribution (One CS Distribution).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

veve1 Joi, 15 Mai 2014
Din pacate managementul acestei companii care avea rezultate pana la 1 Noiembrie 2013 are mult de suferit. In prezent echipa de vanzari este asemenea unei turme de oi fara pastor, toata lumea face ce vrea si cum vrea, fara planificari , proceduri , prospectare , etc..(intr-un cuvant HAOS) . Bonusurile producatorilor nu mai ajung la agenti , se opresc la SV si DV , si de aici imi pun intrebarea , de ce sa muncesti pe branci pana la ora 20:00-21:00. In echipa de vanzari au ramas doar cei limitati care se multumesc cu ce li se da si nu vor sa performeze. PACAT erau perspective frumoase.
veve1 Joi, 15 Mai 2014
Nu va pacaliti .... ONE CS DISTRIBUTION SRL este acelasi lucru cu TOP C&S DISTRIBUTION SRL( doar ca Top-ul a intrat in insolventa) ,mare grija la contractele de munca pt ca dupa 3 luni te trimite la plimbare!
medic Vineri, 12 Septembrie 2014
din cate am vazut eu sunt in insolventa!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?