Forum despre Transcondor SA


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 21 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Transcondor SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Transcondor.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
micuci vasile valentin Luni, 14 Octombrie 2013
am lucrat 13 ani la transcondor,am facut cea mai mare greseala a vietii ca am plecat din firma,masini noi,banii la timp,avans la plecare in cursa,ce mai,bravo lor.Din pacate nu mai primesc oameni inapoi daca ai plecat cu toate ca nu ai avut nici un fel de probleme.
alba iulia Vineri, 22 August 2014
transcondor ii firma buna dar soferii sunt coordonati de inconpetenti si aroganti(DISPECERI)care nu stiu cu ce se mananca transporturile
alba iulia Vineri, 22 August 2014

tot ii acceptabil pina la diurna platita /100km(10,5 €) ....nu va face-ti iluzii ....s-au dus vremurile cind se facea km ,acum nu mai mult de 8-9 mii in 30 de zile(bineinteles scade-ti wickend-urile)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?