Forum despre Trigo Industry Services


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 3 Februarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Trigo Industry Services, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Trigo Industry Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Ioan Adragai Miercuri, 12 Martie 2014

Buna ziua,
Numele meu este Ioan Adragai si doresc sa va informez ca locuiesc in Brasov.
Am avut sansa sa lucrez in cadrul firmei dumneavoastra,asigurand controlul de calitate la firma Schaeffler din Brasov.Din motive necunoscute mie,colaborarea cu firma dimneavoastra,a incetat(este adevarat ca ,contractul a fost semnat pe o perioada determinata,cu posibilitatea de a se prelungi,toti cei care am fost angajati,au avut aceeasi soarta).Zilele trecute am gasit pe un site de joburi un anunt in care se scoate la concurs acelasi job-controlor calitate.Am aplicat fara ezitare,dar in CV am omis sa trec faptul ca am lucrat pe acest job in cadrul companiei dumnavoastra.Pe aceasta cale va adresez rugamintea de a informa departamentul HR,despre acest lucru si as fi onorat sa lucrez in cadrul companiei dumneavoastra.
Am lucrat doar o saptamana si pot sa va spun ca am fost icantat de conditiile de lucru oferite si ca recomand tuturor sa aplice cu incredere la joburile companiei .
Va multumesc
Cu stima
Ioan Adragai

pm_adragai@yahoo.com

sustinromania Marti, 11 August 2015
buna seara,
din ce spuneti "am lucrat doar o saptamana" ma intereseaza sa stiu daca ati semnat un contract la angajare ca am inteles ca se asteapta contractul sa vina din alta localitate (nu stiu cum e posibil asa ceva avand in vedere ca in ziua de azi trebuie sa faci imediat inregistrarea noului angajat in revisal) - ma intereseaza mai ales daca ati semnat unul fizic si nu acele acorduri si parti din regulamentul intern
multumesc
sustinromania Marti, 11 August 2015
revin pentru ca am uitat sa il intreb ceva pe dnul Ioan Adragai - ati fost platit pentru orele efectuate pe postul oferit de firma Trigo - sper sa incercati sa fiti cat de transparent se poate si sa ne dati detalii ca sa ne putem proteja si noi de angajatori neseriosi si sa ii studiem si noi inainte de interviu asa cum ne studiaza si HRul lor pe facebook, twiter si mai stiu eu unde (fac asta in caz ca nu stiati - confirmare de la 2 responsabili HR din firme diferite)
sustinromania Miercuri, 19 August 2015
Am revenit iar - salariul pentru un post de controlor calitate este de 1250 lei brut iar net practic va ramân 912 lei in mana - am discutat cu mai multe persoane care au lucrat la ei si in general dupa terminarea contractului pe perioada determinata indiferent ca a fost pe o luna sau trei nu s-a mai prelungit si nu au mai dat nici o explicație - probabil ca își acoperă găurile cu angajații plecați in concediu si la revenirea acestora te dau afara - dnule Ioan Adragai poate discutam pe mail daca aici nu interveniti dar pentru desfacerea contractului de munca intr-un mod abuziv dupa numai o săptămana exista avocat.
Spor si așteptăm cati mai multi foști angajați Trigo.
Georgiana0701 Marti, 25 August 2015
Buna ziua,Trigo Industry Services este o companie care are sediul central in Timisoara si puncte de lucru in mai multe orase din tara. Contractele individuale de munca pentru ...
sustinromania Miercuri, 26 August 2015
Stimata doamna sau domnișoara GeorgianaAr fi fost civilizat sa va recomandati - va spun eu - probabil responsabil HR la Trigo - iar abuziv este daca dnului Ioan Adragai dupa ...
ceau Duminica, 31 Ianuarie 2016
Am fost controlor calitate in Timisoara. Total nemultumit de modul de abordare a problemelor interne, de salariu, de mediul de lucru. Compania Trigo nu poate asigura unui angajat ...
DorRis Miercuri, 3 Februarie 2016
As dori sa stiu mai multe detalii despre pozitia de inginer calitate disponibila in Brasov. Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?