Forum despre Tymbark Maspex Romania


una Vineri, 15 Martie 2013
Buna ziua! as dori sa stiu si eu care este mediul de lucru in aceasta companie si care este nivelul salarial de ex. pt un coordonator pe marketing.
multumesc
ANAMARIA Marti, 1 Aprilie 2014
BUNA ZIUA!
DORESC SA MA INFORMEZ IN LEGATURA CU ETAPELE ANGAJARII. CARE SUNT PASI? CE TESTE SE DAU? CUM MA POT PREGATI PENTRU UN POST IN CADRUL COMPANIEI DVS?

MULTUMESC
Andrei Marti, 15 Iulie 2014
iulie 2014
Lucrez de 4 ani in Companie. E o companie destul de ok, isi respecta angajatii , conditiile de munca sunt medii (ex: pt o pozitie de middle nu primesti decat masina si telefon, iar normal ar fi sa iti dea si un laptop macar), Salariul e format din baza plus bonusuri in functie de realizari (lunare sau trimestriale).
E o copanie compusa mai nou din 2 divizii (wet si dry). Recomand divizia dry!
Are castigate pe 2 produse wet in ultimii 3 ani, 2 titluri de "Produsul anului" votat de consumatorii romani.
Recomand Tymbark Maspex Romania, insa daca nu reusesti sa urci macar o treapta mai sus in 4-5 ani te poti reorienta. Ca in orice alta companie exista si punte tari si "de inbunatatit. Aaaa...si minusuri, dintre care unele sunt abrupte.
Ca si paritate de + / - e undeva la 70-30%, insa procentele se pot schimba foarte repede
anonima007 Vineri, 4 Martie 2016
Bună, am o întrebare :dacă am fost la un interviu la tymbark în cat timp îmi da raspunsul? Am uitat sa întreb acest aspect. Mulțumesc. Menționez ca am fost marti la interviu. Si ma interesează ce contează pentru ei sa stii mai mult, matematica, excel sau engleza?
Ingrid009 Luni, 7 Martie 2016
anonima007 nu stiu daca mai esti p-aici. pt ei conteaza cel mai mult limba straina, dar depinde si pt ce pozitie ai fost. e ceva de customer care? raspunspul ar trebui sa il ai in max o sapt, dar depinde.
anonima007 Luni, 7 Martie 2016
Ingrid, este vorba de postul de economist. Cu engleza nu prea le am eu (știu la un nivel mediu), la celelalte teste eu zic ca m-am descurcat, maine se face o sapt de când am ...
Ingrid009 Luni, 7 Martie 2016
A... atunci pt economist dupa umila mea logica e clar ca matematica si Excelul primeaza. Engleza e doar sa-ti dai seama de anumite formule in Excel etc.Acum cu raspunsul stii cum ...
anonima007 Luni, 7 Martie 2016
Ok. Mulțumesc frumos. U lucrezi la ei? Cam ce salarii sunt pentru un economist?
Ingrid009 Luni, 7 Martie 2016
Am o cunostiinta care a fost la ei. As putea sa intreb sa vedem. Daca primesc raspuns iti zic. De fapt o sa-i zic sa intre aici direct :)
anonima007 Luni, 7 Martie 2016
Ok. Poate afli mai multe informații, mi-ar fi de folos. Merci
anonima007 Luni, 25 Aprilie 2016
Deci nu mai inînțeleg nimic din procesul lor de recrutare. Pe 1 martie am fost la un interviu, am dat niște teste și pana astazi, 25 Aprilie nu am primit niciun răspuns, ...
Danny82 Miercuri, 29 Iunie 2016
Salut !Stie cineva in ce consta testele de matematica la Tymbark?
Cosmindan Duminica, 11 Septembrie 2016
Da.Sunt teste cu radicali,impartiri si calcul procente.Sunt foarte importante pentru ei dar nu o să lucrezi cu ele .Vei face 90% muncă în tableta pentru mkt.
tugulea Marti, 27 Iunie 2017
Buna ziua.Am fost la interviul preliminar si a m fost chemat pentru a doua oara pentru evaluare tehnica si dicutie cu managerul tehnic. Aveti idee care va fi pasul ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?