Forum despre UFXMarkets


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma UFXMarkets, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de UFXMarkets.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu Miercuri, 6 Noiembrie 2013
nu ofera salariu fix, sunt cateva lepre acolo, dar si oameni "jos palaria", patronul din israel un super baiat, daca te crezi un bun vanzator si un broker care vine oportunitati prin telefon si suporti sa fi injurat in telefon de clienti si poti sa iti lasi viata personala deoparte ceva timp si sa inveti piata de capital, sa sti ce se intampla cu valutele, petroulul, aurul, actiunile marilor companii si indici fenomeni... poti aduce acasa si peste 5000 lei pe luna.
Paul Joi, 5 Decembrie 2013
Salut. Comisionul in ce consta?
askdjasj Duminica, 19 Ianuarie 2014
consta in conturile pe care le activezi... orice cont incepand de la 500$, un cont minim de 500$ ai 50$, sunt comisioane bune!!! DAR TREBUIE SA MUNCESTI MUUUULT DACA LE VREI, si nu te poti numi broker pe piata de capital, decat dupa 3-4 luni... asta sa nu ti se urce la cap.
ahaha Joi, 8 Mai 2014
nu te poti numi broker pe piata de capital nici dupa 10 ani daca nu esti acreditat...toate companiile de genul asta nu ofera contract de munca decat pe 2 ore,nu ai salariu fix si muncesti de la 9 la 19:30.iar in ceea ce priveste clientii banii nu si-i mai vad niciodata inapoi.
ursulwe Marti, 27 Mai 2014
fratilor s-a mai schimat treaba la UFX.Ofera salariu fix si contract full-time pe perioada nederminata ;) asa ca mai interesativa inainte sa postati
just me Joi, 5 Iunie 2014
este un mediu linistit , lucrez de 1 luna, toti te ajuta...Sincer am mai lucrat si la Top-Trade sau trade.com si markets.com insa nu se compara.Aici banii ti iei la ziua de ...
Interviu Joi, 10 Iulie 2014
Am fost la un interviu in grup la acest SRL si i-am spus pustanului care tine interviul sa nu mai minta lumea si ca am prieteni care au salar 1000 ron si umbla la costum. ...
vlad beius Luni, 25 August 2014
si care e salarul dupa prima luna de lucru "just me"?
pascu adrian Miercuri, 27 August 2014
am lucrat aici.Suni niste oameni care te injura,exista o dezorganizare maxima,zic ca iti platesc comisione,dar nu iti dau nimic si te fraieresc mereu.Mai mult de atat,nu te invata ...
Radu Joi, 23 Octombrie 2014
NU te duce la acest interviu ! Isi schimba mereu numele companiei,sediul si angajati. Arunca o privire la cele de mai jos...NU iti pierde ...
Radu Joi, 23 Octombrie 2014
Sunt si angajati care intra pe aceste site-uri si incep sa bage vrajeli. Am lucrat la toate firmele care se ocupa cica cu ''consultanta financiara''.
Radu Joi, 23 Octombrie 2014
Quantum Trade Group Invest SRL YouFx
Radu Joi, 23 Octombrie 2014
NU mai aplicati pe ejobs/bestjos la anunturi de genul Account Manager!!!Si chiar daca nu aplicati,tot o sa va sune fiindca plateste sa vada cv voastre.
SilviuSlv Luni, 11 Ianuarie 2016
Pareri Quantum Trade Group? Este firma serioasa se merita?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?