Forum despre Urgent Curier


ADMIN - undelucram.ro Marti, 29 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Urgent Curier, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Urgent Curier.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Deea Luni, 11 Martie 2013
Buna ziua,

as dori sa obtin un post in cadrul companiei Urgent Curier. Stii cineva care sunt salariile, sau care sunt sansele de promovare? Conteaza experienta tinand cont de faptul ca am mai lucrat intr-o alta firma de curierat in cadrul departamentului Reclamatii (Relatii Clienti) iar in prezent in cadrul dep. International?

Va multumesc anticipat!
Diinu Marti, 23 Iulie 2013
Pe Programare PHP cat se ofera? Stie cineva?
Laur Marti, 1 Octombrie 2013
Ceva informatii despre Urgent Curier?
Ploiesti Joi, 14 Noiembrie 2013
Cu bune si rele ca peste tot insa cred ca mai multe rele.
Bune : - Salariul mereu la timp, in cazul in care ziua de salariu pica in w-end, primeai salariul de vineri.
- Bonuri de masa in fiecare luna si nu din 2 in 2
- Salarii marii pentru curieri, 1200 in Ploiesti dar majoritatea isi mai faceau inca o data salariul plus ca aveau si masinile acasa, era ok pt ei

Rele :- salarii mici pentru personalul de la birou, 1100 lei, sub curieri, ceea ce e absurd si frustrant sa stii ca ti-ai tocit coatele prin facultati iar un 10 clase are salariu de baza mai mare decat tine si lucreaza si mai putin decat tine.
- programul de la 8 juma pana cam pe la 19 juma, sub 11 ore nu plecai, in conditiile in care curierii plecau si pe la 4-5-6, insa personalul de la birou pleaca mereu ultimul.
- sediul este oribil, o incapere de 10mp in care sunt inghesuite toate calculatoarele. Aceasta camaruta se afla in mijlocul depozitului propriu zis unde respiri zilnic esapamentul celor 14 masini si praful si noroiul adus de ele.
- Permanent esti pus sa platesti diferite "pierderi" dar fara sa fie vina ta, pur si simplu se plateste colectiv fara a se stradui sa se afle adevaratul vinovat.
- Clientul are intotdeauna dreptate, daca se intoarce dupa o luna si spune ca a ridicat un colet deterioarat de la sediu, este crezut pe cuvant si cei de la 'birouri' sunt buni de plata (caz real)
- Personalul...cu bune si rele, o sa aveti parte si de colegi frustrati de varsta, de realizarile personale de pana atunci, instabili psihici.

In Ploiesti, recomand acest job doar daca esti disperat sau vii de la un job mai prost decat am povestit eu mai sus.
indiferent Marti, 21 Ianuarie 2014
:)) "Rele :- salarii mici pentru personalul de la birou, 1100 lei, sub curieri, ceea ce e absurd si frustrant sa stii ca ti-ai tocit coatele prin facultati iar un 10 clase ...
Ploiesti Marti, 4 Februarie 2014
Curierii terminau la 4juma - 5, plus pauza de masa acasa, de uitat la tv intre 12-14 (nu toti ce e drept, dar jumate dintre ei DA) iar personalul de la birouri termina la 7-8 si ...
Bogdan Joi, 6 Februarie 2014
Tu vorbesti serios ca se transporta gaini vii? de asta nu mai stiam.
indiferent Joi, 6 Februarie 2014
Da. ai dreptate nu am fost la Ploiesti . Noi avem caldura in depozit iar despre gaini in afara de cele din birou nu am vazut altele :)) Da stiu ca urgentul transporta toate ...
Ploiesti Vineri, 7 Februarie 2014
Gainile ca gainile dar sa vezi cand venea cate un cocos si facea cucurigu prin sediu pana pe la pranz cand venea omul sa-l ridice.. Imi era si rusine sa mai raspund la telefoane.
cris Vineri, 29 August 2014
la incarcatori descarcatori sau magazioneri cum este scris in contract ,sunt salariile foarte mici undeva la1000 de lei.nu e de ajuns ca e un program de rahat 18.00--02.00 si ...
catalin Luni, 29 Septembrie 2014
Ft tare faza cu,cocosu!! :)))) nu mai pot de ras!!
Geta Luni, 6 Octombrie 2014
Urgent Curier este tip franciza in aproape toata tara, cred ca doar la Craiova sunt angajati direct de la Bucuresti, asa ca depinde de fiecare francizor de salariu si ce conditii ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?