Forum despre Vimetco Extrusion


ADMIN - undelucram.ro Joi, 8 August 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Vimetco Extrusion, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Vimetco Extrusion.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
as Duminica, 9 Martie 2014
Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.
Anonim Marti, 15 Iulie 2014

Despre Vimetco Extrusion nu am decat o parere proasta. Nu esti respectat nici ca angajat si nici ca persoana. Am lucrat o buna perioada la ei pentru experienta. Te muncesc facand munca la cel putin 3 oameni. Numai in ultimul an aproximativ 80 % din management si-au depus demisia. Managerul de productie, de intretinere, de calitate si IT. In momentul in care te angajezi la ei, viata personala incepe sa nu mai existe pentru ca nu mai stii cand ajungi acasa. Cea mai noua bomba este gresirea salariilor celor din productie. Arata cat de slabi sunt oamenii din top management care nu sunt in stare sa observe luni la rand sute de milioane lipsa din buget.

nicu Vineri, 26 Septembrie 2014
Este o firma unde nu iti doresti sa lucrezi. Ca si muncitor am avut fel de fel de probleme cu ei: nu iti puteai lu aliber, te chemau de acasa la orice ora, nu calculau salariul corect...jale
Mangement Level interviuri Joi, 20 Noiembrie 2014

Buna seara!
A fost o perioada cand am cochetat pot spune cu aceasta firma insa gustul lasat la finalul discutiilor avute cu dumnealor a fost unul foarte amar! Pe toata perioada interviurilor au vrut sa evidentieze ca au nevoie de un om cu o vasta experienta in care sa isi puna baza insa acest lucru nu s-ar fi vazut deloc ulterior in salariul oferit!
Bonusuri, ore suplimentare ( aici este vorba de TESA ) nici nu s-au pus in discutie. Prin urmare neajungand la un acord in ceea ce priveste remuneratia am cazut de acord sa incheiem interviurile ( salariul unui inginer era mai mic decat al unui oricare inginer de pe Platforma Industriala slatineana - Pirelli, Prismyan, TMK - nu neaparat in aceasta ordine ). Numai bine!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?