Forum despre Würth Romania


bibi Joi, 6 Martie 2014

Cum este in aceasta firma ?

nelu Luni, 12 Mai 2014

Am trecut de primul interviu (intreviu la care am fost intrebat unde lucreaza sotia, daca as vrea sa lucrez si eu acolo, ce salariu am avut, ce rate am, cati ani mai am de platit si tot felul de tampenii)+ 2 teste ,unul tehnic, nivel mediu,si unul de personalitate.,Mai departe am mers eu si inca 4 persoane (din vreo 25 ). Al doilea interviu s-a tinut la Otopeni , la sediul lor unde mi-au pus niste suruburi in fata sa le recunosc ( chestie care s-a intamplat si la primul interviu) In final a fost aleasa persoana care a cerut salariul cel mai mic- care oricum tot ala e-primele 3 luni 1000 ron net, masina telefon, dupa 3 luni 700 +comision.

angajat Wurth Luni, 1 Septembrie 2014
Wurth Romania este o companie cladita pe reguli fara exceptii. Este o echipa de nadejde formata din profesionisti de la care poti invata si avansa in cariera oriunde.... (aici greu se ivesc posturi noi de avansare iar in provincie cu atat mai putin).
Este o scoala buna si un punct de reper pentru multi angajatori de profil si nu numai.
Conditiile de munca sunt in general bune, fara stres si munca fizica, pentru ca nu ti se impun lucruri nerealizabile. Daca te dedici programului si obiectivelor stabilite poti spune ca e un job perfect. Directorii de zona majoritatea sunt oameni de nota zece , dar am mai intalnit si exceptii... (nu cu toti poti creea acea chimie).
Castigurile pentru un reprezentatnt de vanzari nu sunt mari,dar sunt sigure si transparente, si sunt in functie de performanta, aici pot spune ca potentialul zonei unde activezi are un aport destul de insemnat.
Trebuie sa-ti placa sa-ti faci job-ul si pleci dimineata, la ora 8, relaxat, cu zambetul pe buze iar seara la 17.30-18.00 cand ajungi acasa nici nu simti ca ai muncit (iti spun din experienta).

Partea financiara ma cam deranjeaza, stagneaza de cativa ani dar stiu ca-ci si conditiile economice s-au inrautatit in zona, iar potentialul clientilor a scazut , la fel si valorile vandute...
posibil angajat Wurth Vineri, 19 Septembrie 2014
Am fost la un interviu saptamana trecuta pentru postul de reprezentant vanzari...spre mirarea mea am fost selectat mai departe,precizez ca nu am experienta in vanzari iar ceilalti candidati toti erau fosti agenti si directori de vanzari. Am fost pe teren cu un actual agent sa vad o zi normala de vanzari a produselor Wurth, ei se acseaza pe service-uri auto, acel agent a vandut in ziua aia de 3100 Ron. Acum mai urmeaza un ultim interviu care se da la Bucuresti din cate am inteles, sper ca eu sa fiu ales din toti care am trecut de primul interviu...Detalii de salarizare inca nu stiu nimic, am sa aflu dupa acest ultim interviu.
MB Joi, 16 Octombrie 2014
un agent de rapoarte vanzari cat castiga?
id Sambata, 18 Octombrie 2014
este adevarat ca au gps traker pe masini
DX Duminica, 23 Noiembrie 2014
Da, este adevarat. Toate masinile au GPS, iar km personali ii platesti din salariu la sfarsit de luna. Pana si cafelele le platesti la sfarsitul lunii, 1 leu/cafea.
A Luni, 24 Noiembrie 2014
In legatura cu GPS-ul , hai sa fim seriosi, toate firmele au GPS pe masina, la km personali iti accepta in limita bunului simt, nimeni nu plateste pentru tine daca vrei sa faci ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?