Forum despre Walter Services Romania


butterfly Vineri, 25 Mai 2012
Lume de treaba, supervizori tineri, atmosfera placuta (desi sunt multe apeluri - cel putin pe departamentele care lucreaza cu clientii straini). Sunt corecti si respecta drepturile angajatilor.
marius Luni, 3 Septembrie 2012
cam care ar fi salariile pentru o pozitie de entry level?
claudia Marti, 11 Septembrie 2012
Nu mai stie nimeni nimic despre aceasta firma??Sau m-ar putea ajuta cumva cu niste informatii noi fiindca trebuie sa ajung la un interviu si chiar conteaza si parerea altora si sa stii cate ceva despre ei!Va multumesc frumos.
lorena Vineri, 14 Septembrie 2012

M-au sunat dupa aproximativ o luna... Dupa ce mi s-au pus diverse intrebari daca sunt de acord cu perioada de training si am acceptat mi s-a cerut sa tin un monolog despre cum as convinge un client sa cumpere un produs. Ar trebui sa stie ca asta face parte din training si ca ai nevoie de niste detalii ca sa poti recomanda cuiva ceva.

ana Sambata, 22 Septembrie 2012
interviul este foarte lung, cu 3 teste care contin :
1)
- indentificarea greselilor gramaticale
- sinonime folosite in limbajul oficial
- redactarea unei intamplari din viata in stilul oficial

2) 15 intrebari legate de folosirea calculatorului

3) traducere din romana in engleza si din engleza in romana la un nivel mediu-avansat

Mediu de lucru este placut, iar sal este compus dintr-o parte fixa si una variabila.
Sorin Duminica, 7 Aprilie 2013
Salariu variaza in functie de proiectul pe care lucrezi. Oricum sunt o firma serioasa. Eu pe proiectul pe care am lucrat mi au platit fiecare ora suplimentara, au fost intelegatori cand aveam examene etc
Monica Duminica, 14 Aprilie 2013
Buna tuturor,

Care este programul de lucru in aceasta companie ?
Si salariul in functie de experienta, cam pe unde se situeaza ?

Multumiri.
XYZ Luni, 20 Mai 2013
Buna ! Tocmai am fost chemat si eu la un interviu ... tipul care m-a sunat zicea ceva de program.. de la 9 -17 ... full time.. Din ce am vazut scris aici, nu imi dau seama.. daca merita sa merg la interviu sau nu.. adica sunt sau nu o firma serioasa .. ?
Selyne Luni, 20 Mai 2013
Si pe mine m-au sunat astazi,pe postul de Operator Vanzari prin telefon.In e-mail spuneau ceva de un test si de faptul ca interviul va dura 2 ore.Interviul are loc la ora 16:00,tu la ce ora ai fost chemat/a "XYZ"?P.S.O prietena de'a mea a lucrat acolo si salariul era ok pentru un post de genul asta "call center",avea 1300 de Lei,bonusri de masa si bonusuri din vanzari,insa lucra pe un proiect din domeniul bancar.
Roxelanna Luni, 20 Mai 2013
Si pe mine m-au sunat azi pt postul de Consultant relatii clienti ”“ Limba Italiana,la fel, scria ca o sa tina interviul 2 ore+ un test care cica nu necesita pregatire in prealabil. Cica sunt firma serioasa,acu sa vedem maine:))
lena Joi, 30 Mai 2013
m-au sunat si pe mine pentru un interviu.Azi la ora 15:30....o sa va povestesc dupa cum a fost..am interviul pe franceza
mimi Vineri, 5 Iulie 2013
@lena
poti sa imi spui si mie cum a decurs interviul pe franceza? eventual cateva detalii despre program, salariu...etc.
ms!
emotion Marti, 9 Iulie 2013
@lena
ne mai spui cum a fost?
ionela Miercuri, 31 Iulie 2013
Am fost si eu la interviu la ei ieri pentru Unister (un fel de agentie de voiaj). Am primit un test in franceza - gramatica + o compunere si un test de cunostinte tehnice. Ulterior am discutat despre proiect, mi-a pus niste intrebari tipice pentru orice interviu, iar la final am vorbit cu o tipa in franceza iar conversatia a fost inregistrata. Au fost 3 intrebari banale: sa ma prezint, despre studii si despre timpul liber. Cam atat. Acum astept feedback ul lor. Va tin la curent. Aaa...programul spunea ca este in ture de la 9 pana la 21 si in weekend pana la 20. De salariu inca nu stiu nimic.
Mary Joi, 17 Octombrie 2013

Buna! Si eu am dat interviul acum cateva zile, l-am dat cu o tipa care este super, super de treaba. Intr-adevar, interviul a constat in : 2 teste, unul de franceza -destul de ok, fara capacane, iar celelalt tehnic - nici ala nu era greu daca aveai ceva cunostinte intr-ale calculatoarelor (dar eu nu prea aveam :))), si un mini interviu in franceza - mini prezentare, de unde am invatat lb franceza, experienta profesionala si ce fac in timpul liber. Pe proiectul unister, ca oferta financiara 1800 net, bonuri de masa si bonusuri in functie de performanta. Sper sa fie o firma serioasa, transparenta. Poate voi reveni cu impresii dupa ceva timp petrecut acolo. Oamenii pareau foarte ok.

marius Vineri, 1 Noiembrie 2013
referitor la testul pe franceza, am inteles ca trebuie sa faci o compunere? pe ce tema? la alegere?! :)) mi se pare un pic amuzant ...
Desdemona Sambata, 16 Noiembrie 2013
Hmm imi place cum suna si salariul si testarea pe franceza. Are cumva sediul in obor?
didu Vineri, 6 Decembrie 2013

Buna! Am avut si eu azi interviu in franceza pentru proiectul unister. Am dat testul de gramatica + compunerea de 1 pag (sa vb despre o vacanta preferata/interesanta...) si un test logic, gen dintr-un sir de cuvinte sa le pui intr-o ordine logica sau sa vezi care e cel care nu se potriveste. Apoi a vb despre firma, m-a intrebat chestii despre mine si apoi un mini interviu in franceza inregistrat. A durat vreo 2 ore jumate. Testul de franceza era destul de complex: sa stii sa formezi din verbe - substantive si invers, sa stii femininul si masculinul, conjugarea verbelor si concordanta timpurilor. au fost si niste intrebari gen http://www.lang.ox.ac.uk/courses/tst_placement_french.html.

Alex Joi, 20 Februarie 2014
Eu sunt la ei de o luna si firma pare super ok , angajatii sunt super, pare o firma serioasa :)
Maria Marti, 4 Martie 2014

Buna! Eu am avut o experienta de 1 an in aceasta firma si pot spune ca a fost si bine si rau. A fost bine pentru ca atat timp cat te tii de treaba, poti progresa foarte mult dpdv al limbii (si ma refer aici la proiectele in limbi straine-eu am lucrat pe franceza), dar a fost si rau din cauza faptului ca echipa de management lasa de dorit. Salarial sunt o firma ok, dar sa nu uitam totusi ca a lucra intr-un call center trebuie sa fie doar o perioada de tranzitie! Mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?