Forum despre Yalco Romania


ADMIN - undelucram.ro Marti, 25 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Yalco Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Yalco.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Specialistul Vineri, 26 Iulie 2013
Am fost la un interviu de angajare la firma Yalco Romania pentru functia Tehnician Service. La faimoasa intrebare "ce salariu doriti" am spus 1600 net, m-au sunat sa-mi spuna ca "nu corespund" .... trebuia sa le zic ceva de salariul minim pe economie ? sau sa lucrez gratis ? La 1600 net si fara bonuri mi se pare ca este un salariu normal pentru un Tehnician Service. S-au invatat toti sa ofere salarii de mizerie profitand de distrugerea fabricilor, de lipsa locurilor de munca si de disperatii care accepta salarii de mizerie stricand piata
milea Vineri, 16 Mai 2014
Sunt jepcari care iti iau produsul sa il verifice si gasesc orice motiv sa platesti tu piesele de schimb si manopera jumatate din valoarea produsului. Rusine rusine rusine

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?