Forum despre Yves Rocher Romania


Amalia Joi, 18 Aprilie 2013
Am lucrat pentru Yves Rocher in Bucuresti in call center, a fost cea mai tare experienta, felicitari CallPoint si Yves Rocher !
Dia Luni, 5 August 2013
Nu exista nicio adresa de mail unde se poate trimite cv-ul?
Admin Joi, 22 Mai 2014
750 ron + bonuri de masa + lunar , produse in valoare de 50 lei din magazin si comision din vanzari .
G Duminica, 26 Octombrie 2014
Program de lucru si salariul aferent? Ceva detalii
ElenaValeria Marti, 3 Martie 2015
Am fost la un interviu la ei si tin sa spun ca a fost o experienta mai putin placuta.

Mai intai m-a sunat o doamna care a spus ca este de la Yves Rocher fara a se prezenta. Nu este posibil sa nu stim cu cine vorbim, este vorba de imaginea companiei si despre deschiderea ei fata de candidati. Pentru ca eram trafic am rugat-o sa imi trimita un e-mail cu adresa companiei, insa a spus ca nu se poate, ca prefera sa-mi spuna tot la telefon, in cadrul unui apel ulterior. Am trecut si peste acest aspect si am acceptat interviul.

Am ajuns la interviu asa cum e normal cu 5-10 minute inainte de ora stabilita de comun acord. Am asteptat intervievatorii 30 de minute din momentul sosirii, de fiecare data. Nu cred ca este corecta aceasta atitudine de la o companie care pretinde ca tine foarte mult la imaginea sa. In al doilea rand, apreciam daca ma informau ca mai dureaza pana la inceperea interviului, ma invoisem de la actualul job pe care il respect, in momentul de fata este o sursa de invatare si de venit pentru mine.

Interviul in sine nu a fost prea placut, mi s-a spus ca vin din companii mici si m-au intrebat de ce vreau sa plec dupa o perioada scurta. Da, este adevarat, vin din companii mici, dar nu mi-e rusine sa muncesc si sa progresez in cariera. Si respect compania. Am petrecut timp pentru a aplica, mi-am dorit sa arat ca stiu limba franceza si am acceptat sa merg la interviurile Yves Rocher (nu imi pare rau pentru acest lucru). Este adevarat, am aplicat, dar daca echipa de recrutare nu apreciaza candidatii din companii mici, mi se pare un efort inutil sa chemi la interviu un candidat doar ca sa ne vedem si sa il facem sa se simta penibil. Se poate face o triere via telefon si ambele parti sunt mult mai eficiente cu timpul si energia.

Aspecte pozitive: deschiderea spre oferirea salariului cerut, interesul fata de distanta intre casa candidatului si sediul companiei, o strategie de crestere treptata in companie.

Aspecte negative: reprosurile pentru experienta si perioadele de angajare, atmosfera din companie (destul de incordata, unfriendly la prima vedere), zambete si ironii intelese de recrutori.

Va sfatuiesc sa priviti aceasta postare ca pe un caz personal si sa mergeti la toate interviurile unde sunteti chemati. Sunt experiente si asa puteti distinge ce este bine si ce este mai putin bine pentru voi din punct de vedere profesional.
crinai Luni, 8 Februarie 2016
Am lucrat in Atrium Mall in magazinul Yves Rocher Arad. Salariul a fost mic(800 de lei in mana si in plus 200 de lei daca faci targhetul lunii care nu se prea putea face ) in ...
Angela93 Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Salariul foarte mic comparativ cu programul de lucru, 900 de lei net plus bonuri, in weekend se lucreaza 12 ore, iar doua weekend-uri pe luna sunt libere. Au pretentii foarte mari ...
madalina96 Marti, 10 Ianuarie 2017
Buna, azi trebuie sa merg la un interviu pentru postul de consilier in frumusete....cei care ati mai fost la ei pentru interviuri puteti sa-mi dati mai multe detalii? de exemplu ...
gabriela30 Vineri, 10 Februarie 2017
Buna @madalina96,ai reusit sa ajungi la interviu,cum a decurs?ce intrebari ti s-au pus?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?