Interviuri companie Bosch Romania (Robert Bosch SRL)

Dificultate Interviu
2 interviuri

2
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Operator linie productie

Am fost la interviu in Aprilie 2017, in Cluj-Napoca.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?

Pana in ziua de azi nu inteleg pentru ce am fost sunat. Am aplicat cu mai multe luni inainte sa fiu sunat pe niste posturi care nu aveau nici o legatura cu lucrul pentru care am fost sunat.

Initial ma suna o fatuca, presupun ca de la resurse umane, ca am fost selectat din partea firmei bosch pentru "training de inductie", si ca sa ma prezint luni la 9.

Bine, hai sa fie.

Intrebari si teste la interviu
Initial au fost niste prezentari generale despre firma bosch, daca are omul un calculator, un laptop, un telefon si stie sa caute pe google, putea sa treaca peste toata etapa asta, a fost o pierdere totala de vreme .

Testul in sine, era un fel de test de inteligenta simplificat, combinat cu niste teste de dexteritate, genul pune rapid puncte cu pixul in locurile marcate pe hartie sub 40 de secunde. Eu tot asteptam unde dzo intervine acel training de inductie, nimic.

Dupa test, cei care vor fi sunati nu vor mai veni, cei care nu sunt sunati, sa se prezinte inapoi la 4 dupa-masa.

Pana la urma nu am fost sunat, deci ma prezint, ajung fata in fata cu persoanele care fac angajarile. Abia acolo aflu ca stai, de fapt ei cauta oameni care sa lucreze pe banda rulanta, la care le mai prezint o data acel cv care il au si ei in baza de date, si ii intreb frumos. Totusi, de ce am fost sunat, nu am aplicat pentru acest post, si unde este acel training de inductie?

Sa stiu si eu ca nu am pierdut o zi intreaga degeaba. Pai ca de fapt ,ca nu se stie,ca ceva comunicare proasta,ca nu training.

Motiv respingere oferta
Pentru ca am avut "tupeul" sa cer macar un 1400 ron, am zis daca tot am avut o zi absolut penibila si am batut niste drumuri, sa mergem totusi pana la capat, poate merita. Da un drac, 1400 net? La care fata aia s-a uitat la mine de parca am injurat-o de mama sau ceva. De zici ca m-am prezentat ca un sultan care nici un se uita la tine daca nu ii dai macar 150 de mii de euro lunar.

Jur daca inteleg pana in ziua de azi pentru ce am fost chemat, nu am auzit lucruri rele despre Bosch, dar nu am avut niciodata un asemenea "interviu". Multumesc in orice caz, am sa evit firma bosch, cat traiesc.

Interviu Programator Senior C++

Am fost la interviu in Noiembrie 2014, in Cluj-Napoca.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?