Interviuri companie Consignor

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra100%
Negativa0%

Interviu QA Automation Engineer

Am fost la interviu in Decembrie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 2 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Prima intalnire a avut loc la sediu.
Se da un test tehnic pe laptop , contine 20 de intrebari unde trebuie sa descrii termeni din ISTQB (o parte a testului e din QA) si o parte din intrebari sunt de programare (SQL + JAVA - postul era automation pe Java). Sunt simple pt cine stie programare la un nivel rezonabil.

A doua intalnire a avut loc tot la sediu cu un QA Lead cred ca era si un QA Manager din Norvegia. Deasemenea , in acea incapere era pe Skype o conferinta cu un mos si o femeie de peste 45 de ani din UK parca. Nu au intervenit foarte mult in discutie, m-au intrebat in mare cateva chestii despre cum as desena pe o tabla arhitectura unui site.

Intrebari si teste la interviu
Intrebarile la a 2 intalnire pot fi si despre SQL si Java dar destul de simple pentru cine stie.
Oamenii erau relaxati la prima vedere.

Sfat pentru alti candidati
Ceilalti canditati pot sa se duca la interviu. Nu au ce sa piarda, daca au norocul pot fi angajati. Firma lucreaza la softuri de shipments si nu numai.

La 3 zile mi-au dat raspuns ca au gasit alt candidat. E si normal, piata e foarte dinamica...de aceea nu e cum spun astia la TV ca daca stii IT iti gasesti imediat de munca. Chiar si in IT poate fi o provocare sa-ti gasesti de munca. Sunt posturi pe net dar sunt si multi specialisti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?