Interviuri companie Evalueserve SRL

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Team leader

Am fost la interviu in Decembrie 2013, in Cluj-Napoca.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Interviul a fost la sediul lor de pe Dorobanti. Am ajuns acolo la timp si am fost poftit într-o sala de conferinte de catre o doamna draguta de la receptie.

Doamna de la HR cu care am discutat la telefon si am stabilit ora interviului a fost prea ocupata si nu a venit la interviu. Nu înteleg de ce, deoare dânsa a stabilit ora, eu am acceptat doar. Dupa ce am asteptat 20 de minute un domn indian, extrem de plictisit a aparut si a început interviul fara sa se prezinte (nume, pozitie în firma etc). Interviul a fost în limba egleza desi postul nu specifica si eu nu am fost întrebat daca sunt de acord (nu ca a fost o problema, dar totusi).

Domnul mi-a prezentat compania si proiectele, dar nimic despre pozitie, a trebuit sa întreb eu. Totul a fost OK pâna a pus doua întrebari: "De ce te potrivesti cu postul?" si "De ce ar trebui sa te angajam pe tine?" În timp ce încercam sa îi raspund (cu referiri la experinta mea) ma tot oprea sa-mi spuna ca ei nu fac asta, ca ei nu vor asta etc. De unde sa stiu eu daca nu prezinta clar postul? Eu stiu ce pot face, ei siu ce vor si aveau CV-ul meu. Nu înteleg de ce si-au permis sa îmi piarda vremea. În fine, domnul a demostrat o lipsa crasa de profesionalism. Dupa acele întrebari mi-am pierdut orice interes aveam si am mers la relati în ce timp mai ramase.

Experinta neplacuta.

Intrebari si teste la interviu
Poarta-ma prin experinta ta.
De ce sa te angajam?
De ce te potrivesti cu postul?

Am pus mediu la dificultate pentru ca nu a fost niciun test tehnic si nu stiu cum sa evaluez asemenea întrebari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?