Interviuri companie Medicover SRL

Dificultate Interviu
2 interviuri

2
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Software Engineer

Am fost la interviu in Octombrie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
In principiu povestea incepe prin 2015, prima oara am fost la 3 interviuri, interviu decent presarat cu cateva intrebari cretine, am zis hey nu toata lumea e perfecta.

Dupa cele 3 interviuri nu am primit nici un feedback, dupa care am revenit cu un mail sa intreb ce se intampla, mi-a raspuns ca nu sunt interesati si isi cere scuze de lipsa mailului de feedback fie el si negativ.. zic ok aia e se mai intampla.

Apoi in 2016 am fost sunat iar de la aceasta firma, de aceiasi domnisoara pt acelasi post, i-am atras politicos atentia ca prima oara au dat dovada de lipsa de profesionalism, dar am zis nu mai conteaza hai sa vedem daca se concretizeaza ceva acum.

Well.. surpriza, fix aceiasi scenariu, iar 3 interviuri si nu am mai auzit de ei 5 luni.

In concluzie, pierdere de timp, ce m-a distrat cel mai mult e ca la ultimul interviu managerul de acolo mi-a zis ceva de genu "aah pai lucrezi aproape, te mai chemam daca mai avem intrebari", nici macar nu stia ce vroia sa angajeze.

In plus voiau sa automatizeze ceva teste si nu stiau ce sa foloseasca, mi s-a parut mai mult asa o discutie despre cum pot sa ii ajut fara sa fiu angajat la ei.

Nu recomand aceasta firma.

Sfat pentru alti candidati
Stati departe, va pierdeti timpul.

Interviu QA Engineer

Am fost la interviu in Mai 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?
Nivelul tehnic este unul mai special. De ex, o intrebare tehnica pe care am primit-o la interviu: "Python? Ce tool e Python?". Incredibil....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?