Amazon Romania - Bucuresti

3.04
  • www.amazon.com

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Evaluari companie Amazon Romania - Bucuresti

Experienta negativa, exploatare de personal

01.05.2019 - Fost angajat Full time Util (9)

Pro
salarii decente
posibilitatea de a munci de acasa

Contra
Managerii sunt foarte rai
fara posibilitate de a avansa

Full time - Bucuresti
Perioada de munca este de 1-2 ani.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

Util

Adauga experienta ta in cadrul unei companii sau experienta unui interviu recent si ai acces la mai multe rezultate

Ai adaugat deja o contributie? Intra in contul tau

Loc de munca bun pentru studenti, proaspat absolventi. Atmosfera de lucru placuta. Salariu atractiv pentru incepatori. O munca unica in Bucuresti. Insa nu tot ce straluceste este aur...

05.04.2019 - Angajat Full time Util (16)

Pro
Sunt angajat full time la birou inca de la inceputul activitatii companiei in Bucuresti. Urmeaza sa va prezint in mod obiectiv aspectele pozitive ale acestei companii:
1. Avantajul principal pe care ti-l ofera compania este flexibilitatea programului de lucru. Ai posibilitatea sa alegi sa muncesti in mod permanent de acasa (din orice parte a tarii) sau de la birou, avand si libertatea de a alterna munca de acasa cu cea de la birou. Prin flexibilitate ma refer si la faptul ca poti alege sa muncesti incepand de la ora 7,8,9 sau 10 dimineata.
2. Atmonsfera de munca placuta. Majoritatea angajatilor sunt tineri incarcati cu motivatie si speranta, ceea ce face sa fie un job ideal pentru studenti si proaspat absolventi. Se organizea des mici activitati, asa numite "fun activities". Atmonsfera ar mai placuta daca am face si alte activitati (sedinte care nu privesc neaparat partea tehnica, team buildings, etc) in afara de munca continua de la inceput pana la sfarsitul programului.
3. Management. Managerii de echipa sunt foarte ok ca persoane, e usor sa colaborezi si sa te intelegi cu ei, sunt permisivi (unii), si uneori ai senzatia ca nu te afli intr-o relatie de subordonare. Despre manageri de operatiuni nu pot exprima o parere obiectiva, deoarece nu mai colaborez direct cu ei de foarte mult timp si pentru ca nu stiu daca ei sunt responsabili de lucrurile frumoase si mai putin frumoase care se intampla in departament.
4. Echipa de facilities isi merita un punct dedicat. Putini isi dau seama, dar aceasta echipa este responsabila in parte de mediul placut de lucru. Daca avem cafea si ceaiuri premium (Lavazza/Twinings) e datorita lor. Ei ne furnizeaza toate instrumentele pentru a desfasura aceste "fun activities", ne ofera mici cadouri in perioadele festive si sunt mereu amabili atunci cand venim la ei cu o propunere sau o problema.
5. Munca desfasurata de anagati. La inceput activitatea principala nu este foarte placuta, insa ai posibilitatea sa te muti in scurt timp si pe alte proiecte mai interesante. Sunte foarte multe "workflow-uri" in care poti desfasura activitati diferite. Ai posibilitatea sa participi si sa conduci multe sedinte cu alti colegi din tara dar si din strainatate. Poti sa propui idei managerilor in privinta eficientizarii, insa trebuie sa fii atent ca daca ti se aproba aceste propuneri, s-ar putea ca aceasta marire a eficientei sa aiba ca pret cresterea pretentiilor, si prin urmare, cresterea presiunii asupra angajatiilor.
6. Salariu si "beneficii". Salariu era candva bun pentru cei care incepeau munca prin agentie, acum nu. Ca angajat permanent la Amazon ai un salariu oarecum satisfacator cu posibilitatea de a face ore suplimentare platite. Despre alte aspecte ale "beneficiilor" ar fi mai pertinent sa vorbesc in sectiunea "Contra".
7. Posibilitatea de perfectionare a limbii straine principale, in special pentru cei care nu o cunosc la nivel C
8. Posibilitatea de imbunatatire a altor compentente
9. Principiile companiei (doar unele) sunt bune de urmat
10. Munca desfasurata este unica (cred) in Romania. Aici ajuti la dezvoltarea unei inteligente artificiale. Munca alternativa fata de celelalte companii care se ocupa doar cu vanzari si call center.
11. Numele Amazon are un impact pozitiv asupra CV-ului

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util

Atmosfera placuta, oameni sociabili

29.03.2019 - Fost angajat Full time Util (1)

Pro
Lumea este foarte saritoare si de ajutor. Se organizeaza constant evenimente de socializare, iar spatiul de lucru este unul placut.

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util

Good company

24.03.2019 - Fost angajat Full time Util (5)

Pro
Nice salary
Nice staff

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util

Oferte care ti s-ar potrivi

Locuri de munca Nobel

Full time

Bucharest

Locuri de munca Adobe Romania

Full time

Bucuresti,

Locuri de munca Adobe Romania

Full time

Bucuresti,

Atmosfera misto la birou

09.03.2019 - Fost angajat Part time Util (8)

Pro
Nu e stresant, inveti chestii din ceea ce faci

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Calcuator salariu
Evaluari recente
Inginer de proces
Calitatea vieții de angajat
- colegi tanari si competenti;- salarii usor deasupra mediei
Salariu bun, asigurare medicală, prime
Concurs
Salarii adaugate recent
Consilier credite PF
1.500 lei
Casier incasator
1.300 lei
Sofer
1.800 lei