Echo

2
  • Tel: 021.253.2255
    Tel/Fax: 021.252.0115
    Site: www.theecho.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Evaluari companie Echo

Lucrezi fara a stii cand primesti salariul, cu intarzieri de peste o luna si fara explicatii.

03.09.2018 - Fost angajat Full time Util (9)

Pro
Echo - Center for Foreign Languages este un centru de limbi straine din Bucuresti care ofera cursuri corporate companiilor, avand contracte cu diverse companii ca Microsoft sau Ericsson. Din acest motiv, trainerii care activeaza la Echo se deplaseaza la sediile companiilor care solicita cursuri de limbi straine si au contact cu oameni de toate nivelurile din punct de vedere al functiei lor.
Programul de lucru este relativ flexibil, in contract mentionandu-se ca trebuie sa se acopere 20 de ore de predat + 10 ore de pregatire individuala pentru cursuri, asadar un trainer mai poate colabora si cu alte centre sau mai poate lucra si in alt domeniu in functie de timpul sau.

Contra
Cu toate ca se specifica aceasta norma de 20 de ore de predat fizic, conducerea companiei iti poate solicita sa predai peste acest numar de ore fara a te plati in plus. La inceput esti asigurat ca norma este de 20 de ore si chiar daca ei nu iti ofera atatea ore tot te vor plati conform contractului (nefiind vina ta ca ei nu iti aloca ore, contractul fiind de full time, nu de colaborare), cand va fi cerere mai mare pentru cursuri te vor forta sa le iei fara a fi platit, motivand ca trebuie sa compensezi pentru lunile cand nu ai atins cele 20 de ore. Insa, din punct de vedere contractual nu esti obligat sub nicio forma sa faci acest lucru. Mai mult, nu se tine cont de cate ore ai avea de recuperat pentru a compensa lunile mai lejere (care ar insemna undeva la 16-18 ore), ci ti se dau cursuri la gramada (27 de ore) fara a fi platite extra.
Ce este mai rau este ca salariul are intotdeauna intarziere si conducerea nu motiveaza si nici nu justifica aceasta intarziere. Se poate intarzia si peste o luna salariul, cele mai frecvente intarzieri fiind de o saptamana - doua. Insa, managementul companiei intarzie intentionat plata salariului in cazul in care angajatul i se adreseaza. Cu alte cuvinte daca intrebi ce se intampla cu salariul tau (dupa o saptamana, doua, trei in care nu l-ai primit), conducerea motiveaza ca se simte hartuita de tine si ca iti trimite salariul atunci cand vrea. Majoritatea trainerilor si staff-ului de la Echo intampina problema neplatii la timp a salariului si nu poate exista o comunicare eficienta cu managementul companiei.

Sfaturi pentru conducere
Echo nu isi respecta angajatii si nu isi face o imagine buna pe piata si din cauza asta nu va avea un viitor stralucit. Pe primul loc ar trebui sa fie oamenii care aduc profit companiei si acestia sunt trainerii care pleaca in numar tot mai mare de la Echo din cauza lipsei respectului si profesionalismului. Este o situatie care exista de un an de zile si se pare ca din cauza aceasta Echo nu va mai rezista mult pe piata.
Nu recomand niciunui profesionist sa se alature echipei Echo.

Full time - Trainer - Bucuresti
Perioada de munca este de mai putin de un an.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

Util
Locuri de munca
AIESEC
BUCURESTI
AIESEC
Timisoara
Brightway
BUCURESTI, Job national
Bookster (Read'n'Roll)
BUCURESTI
Calcuator salariu
Evaluari recente
Costumer service advisor
Câștigi banii pe termen lung
Reprezentant comercial
Europharm angajeaza persoane fara experienta in domeniul vanzarilor, asigura traininguri si suport.
Salariu si atat
Concurs
Salarii adaugate recent
Junior relationship ...
1.700 lei
Tehnician Debug
1.934 lei
Product Specialist
4.400 lei