Euromaster

    2.38
    13 Evaluari
54%
Recomanda cunoscutilor
  • www.euromaster.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Evaluari companie Euromaster

Cultura orgazitionala proasta

06.10.2018 - Angajat Util (7)

Pro
-salariul

Contra
- organizare, mediu de lucru, fara comunicare si viziune
- sistem de lucru asemanator micilor firme romanesti, tool-uri invechite, munca redundanta si fara benificii

Accountant - Bucuresti
Perioada de munca este de 1-2 ani.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

Util
Andreea Pahontu - Reprezentant oficial
Luni, 05 Nov 2018
Buna, iti multumim pentru review. Intr-adevar, tool-urile pe care lucreaza o parte dintre echipe sunt invechite, dar acest lucru se intampla deoarece firma este intr-un proces de trasnformare, de trece de la tool-urile vechi la un singur tool nou. Din exact acest motiv a fost infiintat centrul de excelenta din Romania, suntem constienti ca tool-urile nu sunt intotdeauna cele mai noi si de asemenea suntem constienti de beneficiile pe care fiecare echipa le are lucrand deja in tool-urile vechi, atunci cand trece la cele noi. Legat de sistemul de lucru si organizare, incercam intotdeauna sa fim transparenti in toate deciziile luate, organizam intalniri lunare sau cel mult o data la doua luni in care invitam managementul din Romania si upper management-ul la nivelul grupului Euromaster si dam ocazia angajatilor sa adreseze direct intrebarile lor. Speram ca ai participat la aceste meetinguri si ca te-au ajutat sa iti rezolvi o parte dintre intrebarile legate de viziune. Iti multumim pentru contributia ta in Euromaster, ne bucuram ca am fost colegi si iti uram mult succes in cariera!

Adauga experienta ta in cadrul unei companii sau experienta unui interviu recent si ai acces la mai multe rezultate

Ai adaugat deja o contributie? Intra in contul tau

Cu pasi mari spre desfiintare...

03.10.2018 - Fost angajat Full time Util (9)

Pro
Locul de parcare

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Andreea Pahontu - Reprezentant oficial
Luni, 05 Nov 2018
Buna, iti multumim pentru feedback.
In primul rand, ne pare rau sa aflam ca nu ai apreciat cafeaua. Este unul dintre beneficiile preferate si multi colegi se bucura in fiecare dimineata de cafelele Nespresso.
Apoi, ne pare rau sa aflam depre experienta ta: Euromaster - EBS, din care face parte si departamentul de BI, este destul de nou infiintat, acum 3 ani, intr-o perioada foarte dinamica, de transformare pentru companie. Astfel ca avem o singura constanta, si aceasta este schimbarea. Avem nevoie sa fim nu doar deschisi la aceasta scimbare, ci chiar sa fim catalizatorul ei la nivel de grup Euromaster, tocmai pentru a sprijini redresarea pierderii financiare la nivel de companie.

Companie k, dar cu rezerve

02.10.2018 - Fost angajat Full time Util (8)

Pro
Salarii mai mari decat media de pe piata
proiecte dificile pe care ai ocazia sa le vezi implementate

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Andreea Pahontu - Reprezentant oficial
Luni, 05 Nov 2018
Buna, iti multumim pentru feedback.
Ne bucuram ca ai putut sa participi la proiecte complexe si sa le vezi implementate.
Intr-adevar, inca lucram si identificam impreuna cu colegii din departamente daca sunt traininguri necesare pentru o buna desfasurare a jobului. Pentru moment, deoarece suntem o companie destul de nou infiintata si lucram intr-un ritm alert, am ales intotdeauna sa aducem alaturi de noi colegi care sunt experti in zona lor de activitate si care se pot descurca cu usurinta in situatii complexe, unde nu au toate informatiile necesare intotdeauna.
Noi consideram ca departamentul EBS al Euromaster trece prin unul dintre cele mai frumoase momente, inaintea unui viitor lung si stabil: in acest moment preluam si consolidam activitatile la nivel de grup, identificam pasii si desenam procedurile. Este o oportunitate frumoasa, in majoritatea firmelor poti gasi activitati deja foarte bine stabilite, proceduri deja formalizate la care trebuie sa aderi, dar in Euromaster ai oportunitatea sa faci parte dintr-o echipa care acum defineste aceste proceduri, la nivel de grup. Stim ca este dificil, de aceea alegem sa aducem alaturi de noi colegi experti, cu experienta, pe care bineinteles ne dorim sa ii platim pe masura competentelor si a efortului depus.
Iti dorim mult succes in continuare!

Nu as recomanda- Managementul echipei incompetent si rigid

30.08.2018 - Fost angajat Full time Util (10)

Pro
- colegi ok
- volum de munca acceptabil

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Andreea Pahontu - Reprezentant oficial
Luni, 05 Nov 2018
Buna, iti multumim pentru feedback.
Intr-adevar, suntem constienti ca lipsa trainingurilor specifice jobului este unul dintre primele dificultati cu care se intalneste orice nou angajat al Euromaster. Pentru moment, deoarece suntem o companie destul de nou infiintata si lucram intr-un ritm alert, am ales intotdeauna sa aducem alaturi de noi colegi care sunt experti in zona lor de activitate si care se pot descurca cu usurinta in situatii complexe, unde nu au toate informatiile necesare intotdeauna.
Ne pare rau ca locatia nu ti-a fost la indemana. Stim ca nu avem un birou central, ci in Pipera, de aceea si alegem ca interviurile sa le tinem intotdeauna face-to-face, la sediul companiei, astfel incat viitorii nostri colegi sa poata decide in deplina cunostinta de cauza daca locatia este potrivita asteptarilor. Incercam sa ne facem viata mai usoara insa, cu un program flexibil in masura posibilitatilor in fiecare echipa si, in echipele in care se poate utiliza, un program de Work from Home.
Managementul Euromaster EBS este in proportie de 80% format din randul angajatilor promovati intern, lucru cu care ne mandrim. Suntem pe deplin constienti ca este posibil ca un manager nou promovat sa nu va aiba competente avansate de leadership, de aceea investim in programe de leadership care sa ii sprijine sa isi creasca rapid competentele. In acelasi timp, consideram ca este important ca angajatii Euromaster sa aiba oportunitatea sa promoveze intern si sa isi dezvolte cariera. In plus, stim ca un manager promovat din echipa va fi constient de problemele intampinate si va putea sa propuna moduri de rezolvare adecvate nevoilor jobului.
Iti dorim mult succes in continuare!

Oferte care ti s-ar potrivi

Locuri de munca Pepco Romania

Full time

Bucuresti

Locuri de munca Pepco Romania

Full time

Sighetu Marmatiei

Locuri de munca Pepco Romania

Full time

Brasov

Cu exceptia catorva echipe, as da - infinit acestei companii.

28.08.2018 - Fost angajat Full time Util (10)

Pro
*In unele echipe, inca gasesti oameni faini.
*Programul Work from Home era si el bine-venit.

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Calcuator salariu
Evaluari recente
Software Development Engineer
tehnologii noisalarii okcursuriflexi-timeechipe tinere
Experienta pentru studenti
Planificator
Loc unde poți invata meserie la inceput de drumBirourile okColegi ok
Salarii adaugate recent
Application Management ...
3.800 lei
Software Development ...
9.000 lei
Feedback site