Netcentric Eastern Europe

3
  • www.netcentric.biz

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Evaluari companie Netcentric Eastern Europe

Discrepanta majora intre interviu si realitate

20.06.2019 - Angajat Full time Util (0)

Pro
Sediu central, nu Pipera, birouri noi si frumos amenajate.
Work from home si munca flexibila - dar depinde de manager/proiect, pot aparea surprize neplacute.
Echipe internationale si deschidere spre diversitate.

Contra
Salarii foarte mici la nivel de Bucuresti pe dev/QA, mariri mici procentual si doar 1 data pe an.
Lipsa de transparenta, promovari fara merit, asteptari de overtime/munca de acasa neplatita si necontorizata. Daca nu faci asta, la un review vei primi 'below expectations' de la un PM cu siguranta.
Mult nepotism si persoane aduse in fata pe relatii si prietenii.
Desi managementul nu este roman, la nivel local se simte influenta celor de aici care au stricat ceea ce dorea firma sa fie.
Din ce in ce mai multe proiecte outsourcing pur, colegi neprofesionisti angajati in graba, si angajati tratati ca niste 'resurse'

Sfaturi pentru conducere
Acordati salarii mai decente, nu incercati sa mizati pe lucrurile frumoase (birou, colegi, etc) caci daca sunteti corecti la salarii, veti obtine angajati de calitate.
Mai multa transparenta si democratie in alegerea reprezentantilor si proceselor de promovare.

Full time - Software Engineer - Bucuresti
Perioada de munca este de 1-2 ani.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

Util
Netcentric Eastern Europe
Vineri, 28 Iun 2019
Salut! Iti multumim pentru recenzie si pentru timpul alocat scrierii acesteia. Una dintre valorile companiei este ‘Give and accept feedback’, care ne ajuta sa crestem, sa ne dezvoltam si care este, totodata, si o forma de incurajare a angajatilor nostri de a veni in sprijinul companiei cu modalitati de imbunatatire, astfel incat sa asiguram o colaborare favorabila.

Pachetele salariale sunt competitive pentru piata romaneasca, nivelul de senioritate si skillurile candidatilor si sunt revizuite constant pentru a ne asigura ca raman astfel. In plus, in pachet incluse sunt numeroase alte beneficii, printre care se numara extra zile de concediu, echipamente de lucru de ultima generatie si diverse oportunitati de crestere si dezvoltare.

Mediul de lucru si sistemul de organizare intern incurajeaza fiecare angajat sa isi exprime propriile pareri si sa se implice in procesul de dezvoltare al companiei. Cresterea profesionala in cadrul companiei nu este determinata doar de acordarea badge-urilor, dar si de factori precum performanta, skill-urile si impactul in cadrul organizatiei.

Tratam feedback-urile primite cu seriozitate si ne dorim sa le dezbatem intr-un mod cat mai deschis si onest. In cadrul companiei, ai posibilitatea de a te adresa atat echipei de Talent Management, cat si People Succes Lead-ului tau sau chiar reprezentantului echipei tale. Astfel, ne-ar face placere sa discutam cu tine si sa putem sa-ti raspundem punctual neclaritatilor tale, astfel incat sa putem veni impreuna cu o solutie.

Adauga experienta ta in cadrul unei companii sau experienta unui interviu recent si ai acces la mai multe rezultate

Ai adaugat deja o contributie? Intra in contul tau

Atmosfera de lucru relaxanta

30.05.2019 - Fost angajat Full time Util (2)

Pro
Cel mai important atu al companiei este atmosfera de lucru, toata lumea este bine dispusa si vei gasi mereu pe cineva sa te ajute in caz de nevoie. Birourile sunt moderne, iar echipamentele cu care lucrezi sunt de ultima generatie, incepand de la laptop si terminand cu monitor sau echipamentele din salile de conferinta. Beneficiile sunt peste ce gasesti in majoritatea companiilor. Aici ma refer la faptul ca programul este flexibil, ai posibilitatea de lucru de acasa si compania are un sistem de bonusuri intre angajati care se adauga la salariu. Pe langa aceastea firma incurajeaza si sponsorizeaza diverse evenimente (zile de nastere, organizarea sau participarea la conferinte, diverse meeting-uri cu colegi din alte birouri sau team building-uri). Totodata vei avea ocazia sa calatoresti in interes de munca la celelalte birouri din Europa pentru ca deobicei echipele care se formeaza sunt mixte. Cele mai multe vizite le-am facut in Barcelona, dar depinde de proiectul pe care il prinzi. Eu unul as recomanda acest loc unui prieten, mai ales pentru faptul ca nu esti stresat cand vii la munca.

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Netcentric Eastern Europe
Joi, 27 Iun 2019
Salut! Iti multumim pentru recenzie! Tinem cont de ea si iti dorim mult succes in continuare!

Multa autonomie si deschidere

23.05.2019 - Angajat Full time Util (2)

Pro
- foarte multa autonomie pe care o ai in rolurile tale
- ocazia de a te implica in diverse cercuri/roluri datorita stilului de lucru - holacracy
- mediu de lucru international; in toate echipele din care fac parte am colegi din foarte multe culturi si apreciez aceasta diversitate
- multa flexibilitate si deschidere (pornind de la idei noi pana la program si remote work)
- beneficii foarte cool (Apple equipment, standing desks, Bonus.ly, etc)
- colegi educati in ceea ce priveste feedbackul - se ofera feedback proactiv si mai mult de atat, majoritatea colegilor cu care am interactionat au si stiut cum sa primeasca feedbackul meu constructiv
- sistem gamified de personal development bazat pe badgeuri
- multe evenimente interne de knowledge sharing
- destul de multa transparenta la nivelul deciziilor luate in companie (multa documentatie in Confluence, mesaje constante pe Slack, prezentări lunare, etc)
- putina birocratie

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Netcentric Eastern Europe
Marti, 28 Mai 2019
Salut! Iti multumim pentru feedback si ne bucuram sa te avem in echipa!

Start-up mindset. Abureala de holacracy/

22.04.2019 - Fost angajat Full time Util (5)

Pro
Pentru inceput e bine: atmosfera internationala, colectiv friendly.

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Netcentric Eastern Europe
Miercuri, 24 Apr 2019
Salut! Iti multumim pentru recenzie. Asa cum stii, una dintre valorile noastre este “Give and accept feedback”. Aceasta ne ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam, si totodata este o forma de incurajare a angajatilor nostri de a veni in sprijinul companiei cu modalitati de imbunatatire, astfel incat sa asiguram o colaborare favorabila.

Tinem cont de recenzia ta si iti dorim succes mai departe!

Oferte care ti s-ar potrivi

Locuri de munca Adobe Romania

Full time

Bucuresti,

Locuri de munca Adobe Romania

Full time

Bucuresti,

Mediu de lucru placut

19.02.2019 - Angajat Full time Util (8)

Pro
Pozitionare si ambient: Compania este situata intr-o cladire de birouri centrala (zona Timpuri Noi), intr-un spatiu foarte placut amenajat si aerisit (este respectat spatiul personal), cu birouri reglabile pe inaltime (big plus!).
Colegii: Personal, imi face placere sa merg la birou, interactionez cu oameni foarte faini, cu care am legat prietenii.
Beneficii: Plata buna (cu conditia sa stii sa negociezi), posibilitatea de a calatori in scop de serviciu la alte birouri din Europa.
Lucrul pe baza de proiect: se implementeaza solutii pentru clienti, si odata incheiat un proiect, esti alocat pe un proiect nou, lucru care ofera varietate in activitate. Unele proiecte se implementeaza de la zero si sunt interesante/complexe.

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa adaugi o contributie


Util
Netcentric Eastern Europe
Marti, 26 Mart 2019
Multumim pentru feedback si timpul alocat pentru a scrie aceasta recenzie, ce poate fi de ajutor si viitorilor candidati. Crestem rapid si cautam constant modalitati de invatare si imbunatatire.

In calitate de partener Adobe Global Alliance, utilizam tehnologia Adobe Experience Cloud ce cuprinde produse inovatoare si care continua sa se extinda. Pregatim un curriculum de pregatire tehnica si soft skills, ceea ce le va permite angajatiilor nostri sa-si foloseasca expertiza pentru a accesa si inova tehnologii de ultima ora.

Angajatii nostri sunt importanti pentru noi, motiv pentru care constant venim in sprijinul dezvoltarii lor prin diverse modalitati si beneficii. Suntem convinsi ca viitorul companiei noastre va aduce si mai multe oportunitati de crestere, ceea ce va permite angajatilor nostri extinderea cunostintelor si cresterea pe plan profesional.

Iti multumim inca o data pentru feedback!