Pro
- salariu peste media pietei la angajare - posibilitatea de a lucra de acasa un anumit numar de zile pe luna (difera in functie de departament) - posibilitatea de a te implica sau de a porni diverse proiecte, atat de business, cat si sociale - plata corecta a orelor suplimentare - cine vrea sa invete si sa se dezvolte, o poate face (este usor sa iesi inafara task-urilor din job description si sa iesi din zona de confort, invatand astfel si dezvoltandu-te)
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Lucrez in departamentul Procurement. Mediu de lucru foarte tensionat. Desi la joburile anterioare am avut mereu rezultate bune evidentiate de parerea manageril
15.01.2020 - Angajat - Full time
Oportunități de avansare
Pachet salarial
Timp la birou vs. timp liber
Management
Proceduri și valori
Pro
Niciuna. Pana in 2019 se puteau identifica cateva aspecte pro firave. Din 2019 totul a devenit anost si nemotivant.
Management fara experienta
16.01.2020 - Fost angajat 2019 - Full timePro
se lucreaza de acasa
Contra
lipsa majora de leadership real
Fost angajat 2019 - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 3-4 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Lucrez de 7 luni in aceasta companie si din pacate experienta este sub asteptari.
16.01.2020 - Angajat - Full timePro
Multiple oportunitati de dezvoltare
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Locul potrivit pentru a acumula experienta
16.01.2020 - Fost angajat 2019 - Full timePro
- salariu peste media pietei la angajare
- plata corecta a orelor suplimentare
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Super colectiv, super mediu de lucru!
15.01.2020 - Angajat - Full timePro
Colegi tineri, management bun si un sediu minunat! Multe initiative !
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Oferte care ți s-ar potrivi
Cluj-Napoca
Timisoara,