Pro
Un mediu de lucru placut cu oportunitati de crestere bune. Colegii sunt deschisi si echipa de management vine catre angajati cu o comunicare transparenta. Activitati extra oferite de companie (echipe sportive, zona dedicata jocurilor in sediu, etc.) si de asemenea sisteme digitalizate de management pentru angajati (sistem pentru zile de concediu, benefit online, etc).
Contra
Nu am ce sa spun contra fiindca simt ca este un loc potrivit de invatare si un mediu de lucru placut.
Angajat - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 1-2 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora!
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Pro
Chiar daca esti plasat la un client, compania are grija sa nu iti lipseasca nimic. Au grija de angajati, esti intrebat si de sanatate si profesional, ti se rezolva orice problema la timp. Au un sistem care lipseste chiar si la companiile mari, de a te obisnui cu noul job, te fac sa te simti ca un angajat vechi al companiei.
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Un loc potrivit de crestere
04.12.2020 - Angajat - Full timePro
Contra
Angajat - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 1-2 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
O companie cu oameni deschisi si multe oportunitati
03.12.2020 - Angajat - Full timePro
Multe oportunitati. Comunicare deschisa.
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Echipa tanara, cu multiple oportunitati
25.11.2020 - Fost angajat 2020 - Full timePro
salariu completitiv
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
O experienta de exceptie, o companie respectabila
23.11.2020 - Angajat - Full timePro
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Buna colaborare de 4 ani. Mereu salariul a intrat la timp :)
19.11.2020 - Angajat - Full timePro
-Colegi intelegatori si amabili
-Manageri capabili
-Program flexibil, mai ales pe timp de pandemie
-Buna comunicare in a rezolva orice problema