Pro
-Programul este flexibil. -Team Leader-ul este o persoana de nota 10.
Contra
- Pe zi ce trece se tot adauga task-uri suplimentare deoarece celelalte echipe nu prea au chef de munca si prefera sa....... (sper ca ati inteles aluzia). -Foarte prost organizat din punct de vedere ierarhic. -Sansele de a evolua intr-un timp normal sunt aproape de 0 -Dupa 6 luni de lucru intr-un mediu de genul, ai nevoie de un psihiatru pentru a rezolva problemele cu nervii. -Se pune accent pe cantitate nu pe calitate -Agentii pleaca si vin ca la gara si nu se pune accent pe a ii pastra
Sfaturi pentru conducere
Sper sa revina cu picioarele pe pamant si sa creasca standardele si salariile deoarece nu o sa reuseasca sa ofere calitate. Managerii de proiecte ar trebui sa fie niste oameni ma competenti care sa faca treaba. Motivul plecarii mele in scurt timp acesta este.
Angajat - Full time - Bucuresti - Suport tehnic, level 1
Perioada de muncă: Mai puțin de un an.
Nu recomand această firmă cunoscuților.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora!
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Pro
- relatia cu manageentul este foarte buna - proiecte diversificate - mediul de lucru este unul placut - colegi dispusi sa te ajute mereu - posibilitatea de a evolua
Firma axata pe cantitate
11.09.2020 - Angajat - Full timePro
-Programul este flexibil.
-Team Leader-ul este o persoana de nota 10.
Contra
-Foarte prost organizat din punct de vedere ierarhic.
-Sansele de a evolua intr-un timp normal sunt aproape de 0
-Se pune accent pe cantitate nu pe calitate
-Agentii pleaca si vin ca la gara si nu se pune accent pe a ii pastra
Sfaturi pentru conducere
Angajat - Full time - Bucuresti - Suport tehnic, level 1
Perioada de muncă: Mai puțin de un an.
Nu recomand această firmă cunoscuților.
O firma buna de inceput dar nu de facut cariera
09.09.2020 - Angajat - Full timePro
Inveti multe informatii, sa comunici cu diferite persoane, o rampa buna de lansare
O experiență plăcută
04.09.2020 - Angajat - Full timePro
Echipa minunata
Posibilități reale de avansare
Parte din management extrem de profesionistă și gata să te ajute
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Multa munca, program haotic,salariu multumitor - proiectul pe care esti face diferenta dintre un mediu ostil sau unul favorabil avansarii
03.09.2020 - Fost angajat 2019 - Full timePro
Salariul
Colegii
junior front end developer
02.09.2020 - Angajat - Full timePro
- relatia cu manageentul este foarte buna
- proiecte diversificate
- mediul de lucru este unul placut
- colegi dispusi sa te ajute mereu
- posibilitatea de a evolua