Sunt si eu curios cat de exacta e rubrica salariilor . Cum se poate ca un QA cu experienta 2 ani sa castige 1500 RON. Adica si un intern in Avira ia mai mult.
(1)
MiB
Miercuri, 08 Apr 2015
Salutare, Am fost la interviu pentru un post de UI/UX designer deschis in cadrul companiei Avira la finele lunii Februarie, tentat fiiind the JD ul venit pe mail din partea lor. Am fost la interviul cu HR ul, urmat apoi de un al 2 lea interviu, in compania product owner ului cat si a unui expert pe design. Ultimul lor mesaj verbal comunicat de dansii la adresa mea a fost "Veti primi un raspuns negresit in urmatoarea saptamana, maxim doua". Au trecut mai bine de 1 luna si o saptamana de atunci si n-am primit niciun feedback, fie pozitiv, fie negativ, fie via email, fie telefon. I-as clasifica doar printr-un "neseriosi". Nu eram neaparat sau disperat in cautarea unui job, sau din provincie ca sa pot plati o chirie lunara din salariu. Dar totusi, gasesc corect moral si profesional sa dai un feedback celor veniti la interviu, de orice natura ar fi el. Pana la urma, este vorba de timp pierdut (sau nu), de ambele parti. Un feedback ar insemna ca acel timp n-a fost pierdut degeaba si ca a avut un minim praf de importanta pentru ei. Dar se pare ca nu asta este politica lor de recrutare.
Asadar, dau dreptate celor de aici care au spus ca nu exista raspuns la interviuri. Overall, n-as recomand compania asta prietenilor/colegilor.
O zi buna
(2)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Avira
Pot sa confirm ca in urma anunturilor de pe diversele site-uri cu job-uri, au fost anagajati vreo 20 de oameni dintr-un foc. Si toti oamenii aia inca lucreaza in firma si nu dau semne ca ar vrea sa plece prea curand. Atmosfera de lucru e destul de relaxata (fata de alte firme unde iti sufla seful in ceafa la fiecare 5 minute), CEO-ul vine lunar sa stea de vorba cu angajatii pe diverse teme (tipul e foarte ok si destept si poti vorbi cu el si despre alte subiecte, nu doar job) si colegii iarasi sunt foarte ok. Si partea cea mai faina, salariul este mult peste media pietei (bine aici depinde si de cum stii sa negociezi).
Dar pe scurt, recomand firma.
(1)
Secretosu
Sambata, 30 Aug 2014
Parerea mea este ca salariul nu este confidential . Aceasta informatie se afla in ...
O zi buna
Util (2) Util
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Avira
Dar pe scurt, recomand firma.
Util (2) Util