Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
Fost Angajat
Miercuri, 15 Oct 2014
Salariul vine mereu la jumatate din cat au promis, se intarzie si cate 2-3 luni cu plata acestui jumatate de salariu, nu au facilitati pt. angajati (dar in schimb cladirea in care au sediul e foarte curata si frumoasa); Firma in insolventa; Dupa ce m-au bagat in concediu fortat neplatit, mi-am dat demisia dupa un an de munca ( astept sa-mi recuperez banii de pe salariile intarziate);
(0)
Raspunde
Bidel
Vineri, 04 Oct 2013
La aceasta firma au avut loc jafuri mari provocate de toti, in special sefii fara studii...firma nu merita un asemenea tratament:(
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Eltrix
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Eltrix
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Oradea
Sinaia